03-03-2020

Mickey & Minnie's Runaway Railway opent vandaag officieel haar deuren in het Disney's Hollywood Studios pretpark van Walt Disney World in Florida. De attractie is geschikt voor de hele familie en staat compleet in het teken van de bekende shorts van Mickey Mouse en zijn vrienden. Mickey & Minnie's Runaway Railway opent in het gebouw waar voorheen de attractie The Great Movie Ride te vinden was die in 1989 haar deuren voor het eerst opende. In augustus 2017 sloot deze attractie om plaats te maken voor de nieuwe Mickey & Minnie's Runaway Railway attractie. Het leuke aan deze attractie is dat hij compleet in het teken staat van Mickey Mouse en zijn vrienden. Er is namelijk nog geen attractie in Walt Disney World die zo in het teken staat van het bekendste figuurtje van Walt Disney.

Veel nieuwigheden in Disney's Hollywood Studios

In het het Disney's Hollywood Studios pretpark van Walt Disney World zijn de afgelopen jaren enorm veel nieuwigheden geopend. Met Toy Story Land is er een compleet themagebied bijgekomen dat geheel is gethematiseerd naar de bekende Toy Story films. Je vindt hier diverse attracties waaronder een erg leuke familie achtbaan. En afgelopen jaar opende er zelfs een nog groter en imposanter themagebied, namelijk Star Wars: Galaxy's Edge. Hier word je compleet ondergedompeld in de wereld van Star Wars. Je vindt hier enkele spannende attracties, maar ook shows, winkeltjes en restaurants.

Al deze nieuwe attracties zorgen ervoor dat je een complete dag plezier kunt beleven in Disney's Hollywood Studios.

Vakantie Walt Disney World

Ben je van plan om een vakantie in Walt Disney Word te reserveren? Bekijk dan eens alle voordelige opties die wij op onze website hebben geplaatst. Wij selecteren aanbieders met een compleet pakket van hotels en tickets voor Walt Disney World. Maar ook bieden wij veel mogelijkheden aan om je eigen Walt Disney World vakantie samen te stellen.

Wil je naast Walt Disney World ook nog de pretparken van Universal Orlando en SeaWorld bezoeken dan is het aan te raden om zelf een eigen Orlando vakantie samen te stellen. Onze tip is om als eerste de voordeligste vliegtickets te zoeken en vervolgens je accommodaties te reserveren. Er is zoveel aanbod in en bij Orlando dat je hierin altijd prima kunt slagen nadat je al vliegtickets hebt geboekt.