30-10-2022

In het Disney waterpark Blizzard Beach komt een nieuw Frozen gebied. Een bestaand kinderzwembad is tijdens een maandenlange sluiting (onderhoud) van het waterpark omgevormd tot een Frozen kindergedeelte. Als het waterpark weer opent op 12 november zullen er ook Frozen hapjes en drankjes te koop zijn. Blizzard Beach is onderdeel van het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida.

Frozen nieuw Blizzard Beach themagedeelte

Het nieuwe Frozen themagebied van waterpark Blizzard Beach is gemaakt tijdens een lange sluiting van het waterpark voor onderhoud. Blizzard Beach was al vanaf begin van het jaar dicht, maar opent op 13 november weer. Het nieuwe Blizzard Beach Frozen themagedeelte is onderdeel van het kindergedeelte. Je vindt er onder andere kleine glijbanen en waterspeeltoestellen voor jonge kinderen en nu dus ook Anna en Elsa’s iglo kasteel en natuurlijk de bekende sneeuwpop Olaf! Frozen past prima binnen de thematisering van Blizzard Beach: een wintersport dorpje in de zon!

Blizzard Beach van Walt Disney World

Blizzard Beach is het grootste waterpark van het Walt Disney World Resort met zo’n 17 glijbanen, een golfslagbad, een lazy river, waterspeeltuinen en zelfs een stoeltjeslift die je naar de hoger gelegen glijbanen brengt. Het andere waterpark van Walt Disney World Florida is Typhoon Lagoon. Walt Disney World bestaat naast de twee waterparken uit vier grote attractieparken en tientallen hotels. Walt Disney World ligt bij Orlando, Florida: de grootste pretpark bestemming ter wereld.

Walt Disney World vakantie

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen