16-01-2016

Vakantie- en Attractiepark Duinrell presenteert voor het seizoen 2016 weer verschillende nieuwe dingen in het pretpark en vakantiepark. Zo wordt een deel van het subtropische zwembad het Tikibad vernieuwd en daarmee gelijk in Hawaiiaanse sferen gebracht. Bij mooi en slecht weer kun je hier dus heerlijk zwemmen. Verder kun je in Attractiepark Duinrell in de zomer van 2016 gaan kijken naar de vernieuwde zomershow Cirque Lumiere vol acrobatiek, dans en bijzondere effecten.

Vakantiepark Duinrell

In Vakantiepark Duinrell worden een aantal vakantiehuisjes, Duingalows genaamd, compleet vernieuwd en gethematiseerd. De speciale Kinder Duingalows (vanaf zomer 2016) worden extra kindvriendelijk ingericht en zitten vol met speelplezier. De Visser Duingalows zullen worden ingericht in een vissers stijl, liggen vlak aan het water en per Visser Duingalow ontvang je bovendien een Duinrell visvergunning en gereserveerde visplek.

Duinrell overnachten

Duinrell is een gezellig familie pretpark midden in de duinen en vlakbij het strand in Wassenaar. Wil je bij Duinrell overnachten? Bekijk dan alle accommodaties van Vakantiepark Duinrell en verschillende Hotels bij Duinrell op onze website. Wij hebben hier namelijk alle aanbieders van accommodaties bij Duinrell handig in een overzicht geplaatst. Op deze manier kun je makkelijk alle accommodaties vergelijken en de beste prijs vinden. Bij Duinrell overnachten kan ook op het vakantiepark van Duinrell. Dit vakantiepark ligt letterlijk naast het attractiepark. Op deze manier ben je vaak als één van de eerste bij je favoriete attracties.

Duinrell arrangement

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets

Duinrell tickets

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Tikibad met korting