22-01-2022

Duinrell heeft voor het seizoen 2022 een aantal vernieuwingen doorgevoerd op het vakantiepark. Zo komt er een nieuw receptiegebouw en krijgt Vakantiepark Duinrell er verschillende nieuwe bijzondere accommodaties bij. Zo kun je straks bij Duinrell overnachten in een luxe lodge tent, authentieke Airstream caravan of een ruime family lodge (voor tot maar liefst 12 personen). Vakantiepark Duinrell ligt direct naast Attractiepark Duinrell en ook vlakbij het strand.

Nieuwe accommodaties Vakantiepark Duinrell

Dit jaar worden verschillende nieuwe accommodaties in gebruik genomen op Vakantiepark Duinrell. De Airstream is een hippe en iconische caravan voor twee personen, maar door het extra tentje ernaast kun je hier toch met een gezelschap van vier personen overnachten bij Duinrell. Er komen ook nieuwe lodge tenten bij, waaronder luxe lodgetenten in de Duinvallei voor twee personen, family lodgetenten waar maar liefst 12 personen kunnen slapen en luxe thermotenten waarin het door het infrarood verwarmingspaneel ook bij minder mooi weer lekker kamperen is.

Voor gezinnen komen er nieuwe ranger lodgetenten die een bovenverdieping hebben met daar een aparte mini lodgetent en speelnet voor de kinderen. Dit creëert een beetje een boomhut gevoel voor de kinderen. Onderdeel van Vakantiepark Duinrell is de Duinrell camping. Op deze camping van Duinrell worden enkele kampeerplekken voorzien van privé sanitair voor meer comfort en privacy.

Vakantie Duinrell

Bij Attractiepark Duinrell overnachten is een goed idee voor jong en oud. Niet alleen kun je als je een Duinrell arrangement boekt onbeperkt spelen en plezier maken in alle attracties van Duinrell, maar er zijn ook genoeg andere dingen te doen. Op Vakantiepark Duinrell worden dit jaar de sportfaciliteiten uitgebreid met twee padel banen en een volleybalveld. Vakantiepark Duinrell ligt midden in de natuur, dus je kunt altijd een wandeling maken door het mooie bos- en duingebied. Je kunt ook een bezoek brengen aan het strand.

Attractiepark Duinrell

Direct naast het Duinrell vakantiepark ligt Attractiepark Duinrell. Je loopt er vanuit je accommodatie zo naar toe. Attractiepark Duinrell beschikt over attracties voor jonge kinderen, maar ook over spannende achtbanen en verkoelende waterattracties. Ook zijn er veel speelmogelijkheden voor alle leeftijden. Als extra ligt midden in het attractiepark bovendien ook nog het subtropische zwemparadijs het Tikibad. Afhankelijk van je geboekte Duinrell arrangement is Tikibad entree wel of niet bij je overnachting inbegrepen. Bekijk hiervoor goed de voorwaarden als je boekt.

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Duinrell

Overnachten in een huisje of op de camping op het vakantiepark van Duinrell

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie