07-05-2021

Vakantiepark Duinrell heeft een flinke uitbreiding gedaan, met nieuwe accommodaties. Er zijn twintig nieuwe luxe Duingalows en elf nieuwe Lodgetenten bij gekomen. Bij Duinrell overnachten is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vakantiepark Duinrell is hiermee weer helemaal klaar om in 2021 gasten te ontvangen.

Duingalows

De bekendste accommodaties op Vakantiepark Duinrell zijn de Duingalows. Duingalows zijn er in alle soorten en maten. De meest luxe Duingalows zijn van vele gemakken voorzien, waaronder een kookeiland en infraroodsauna. De recente uitbreiding van Vakantiepark Duinrell bestaat uit deze Premium Plus Duingalows, de meest luxe die er zijn. Er is ook één nieuw type geïntroduceerd, namelijk een Tiny House. Dit Tiny House is geschikt voor vijf personen en is sfeervol ingericht en vooral bedoeld voor gasten die veel dingen buiten ondernemen.

Luxe Lodgetenten

Naast de uitbreiding met twintig Duingalows zijn er ook nog elf nieuwe Lodgetenten bij gekomen op het vakantiepark, waarvan twee met nog een apart tentje voor twee personen direct naast de grote lodgetent. Ideaal voor met wat oudere kinderen bijvoorbeeld! Met deze elf nieuwe Luxe Lodgetenten erbij beschikt Vakantiepark Duinrell nu al over bijna zestig Lodgetenten. Op dit moment worden ook nog extra ruime en hoge Lodgetenten voor 7 personen bij geplaatst.

Duinrell

Attractiepark Duinrell is leuk voor het hele gezin. Je vind hier attracties voor jong en oud. Er zijn spannende achtbanen, maar ook leuke kinderattracties. Attractiepark Duinrell is omheind door Vakantiepark Duinrell: je verblijft dus letterlijk in het pretpark! Door deze unieke combinatie is een verblijf bij het attractiepark enorm populair. De aanwezigheid van subtropisch zwemparadijs het Tikibad is een extra plus.

Duinrell arrangement

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets