Volgend jaar bestaat Legoland, in het Deense Billund, maar liefst 50 jaar! Om dit te vieren opent het pretpark de nieuwe familie achtbaan Flying Eagle en worden diverse gedeeltes van het park volledig opgeknapt.

50-jarig bestaan

In 2018 viert Legoland in Denemarken zijn vijftigste verjaardag. Legoland Billund is het allereerste Legoland pretpark ter wereld. Je vindt het in Denemarken, uiteraard het land waar het bekende speelgoed vandaan komt. Inmiddels zijn er ook andere Legoland pretparken geopend, zoals Legoland Duitsland en Legoland Florida.

Nieuwe achtbaan en diverse renovaties

Om de vijftigste verjaardag te vieren gaat Legoland Denemarken het themagedeelte LEGOREDO Town volledig opknappen. Onder andere de bestaande wildwaterbaan wordt hier gerenoveerd en in dit themagedeelte zal ook de nieuwe familie achtbaan met de naam Flying Eagle openen. In deze achtbaan nemen bezoekers plaats op de rug van een jonge adelaar die hen mee neemt op een bijzondere vlucht door de Rocky Mountains langs allerlei bijpassende Lego dieren. Behalve het LEGOREDO themagedeelte zal ook het gedeelte rondom de ingang grondig opgefrist worden met nieuwe bestrating en verschillende nieuwe Lego bouwwerken, waaronder een grote draak die de bezoekers al van verre welkom heet in Legoland Denemarken.

Vakantie bij Legoland Denemarken

Wil je al deze nieuwigheden zelf gaan bekijken en volgend jaar op vakantie naar Legoland Denemarken dan heb je diverse mogelijkheden. Je kunt verblijven in het naastgelegen Legoland Hotel of het Legoland Vakantiepark Holiday Village. Je vindt hier vakantiehuisjes in verschillende Lego thema’s waaronder ook het populaire Lego Ninjago. Ben je op zoek naar een vakantiepark met meer faciliteiten dan ben je bij het vlakbij gelegen Vakantiepark Lalandia aan het juiste adres. Wanneer je hier een Resortpas aanschaft kun je tijdens je verblijf onbeperkt gratis naar Legoland, maar ook gebruik maken van het grote subtropische zwemparadijs en de indoor speelhal.

Arrangementen

Legoland Denemarken

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting