29-01-2016

Vanaf 25 maart is Attractiepark Duinrell in Wassenaar weer geopend! Een maand later, op 21 april, gaat ook een spectaculaire nieuwe attractie open. De nieuwe attractie van Duinrell heet Wild Wings en is een grote molen van maar liefst 22 meter hoog met daaraan 12 vliegtuigjes waarin de bezoekers plaats kunnen nemen. Je voelt je een echte piloot als je de hoogte in gaat met deze kantelende vliegtuigjes.

Over de kop

Bezoekers kunnen tijdens de rit in de Wild Wings attractie zelf bepalen of ze over de kop gaan of niet. Deze nieuwe attractie in Duinrell is de eerste in zijn soort in Nederland. Wel vind je een dergelijke attractie, genaamd Flying Ninjago, in Legoland Duitsland. Duinrell investeert in de Wild Wings attractie maar liefst 2,5 miljoen euro.

Korting Vakantiepark Duinrell

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe attractie of wilde je toch al eens een bezoek brengen aan Duinrell? Profiteer dan nu van 10% extra korting in de voorjaarsvakantie op alle typen Duingalows in het naastgelegen Vakantiepark Duinrell. Gebruik hiervoor de kortingscode VJV16. Voor meer informatie over data en prijzen kijk je op de website van Vakantiepark Duinrell.

Arrangementen

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets

Duinrell tickets

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Tikibad met korting