19-02-2017

Deze week is in het Walt Disney World pretpark Animal Kingdom de avondshow Rivers of Light in premiere gegaan. In Rivers of Light worden bezoekers aan het einde van de dag in Animal Kingdom meegenomen in een spectaculaire wereld met muziek, water, licht en special effects. Het is de eerste echte avondshow voor het pretpark, wat nu dus ook op diverse dagen tot ’s avonds laat geopend blijft.

Disney's Animal Kingdom

Animal Kingdom is het kleinste park van de Walt Disney World pretparken, maar wordt flink uitgebreid met shows en attracties. Naast de avondshow kun je vanaf de zomer ook het nieuwe themagedeelte World of Avatar bezoeken met twee nieuwe attracties. Animal Kingdom is een van de vier pretparken van Walt Disney World in Orlando, Florida.

Walt Disney World vakantie

Boek nu nog je vakantie voor 2017 en ontdek naast Walt Disney World ook de vlakbij gelegen pretparken van Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando, waterpark Aquatica en het nieuwe waterpark Volcano Bay (vanaf zomer 2017). Overnachten kan in een van de officiële Walt Disney World Hotels, Universal Resort Orlando Hotels of in een goedkoop hotel in Orlando of Kissimmee (vlakbij Walt Disney World). Neem ook een kijkje op onze handige Florida overzichtspagina’s voor vliegtickets, villa’s en huurauto’s. Je kunt natuurlijk ook een complete Florida rondreis boeken.

Reizen

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen