14-01-2017

Deze week is in Legoland Florida het langverwachte themagebied Ninjago World geopend. Kinderen (en ouders!) kunnen hier een echte ninja worden in de attractie Lego Ninjago The Ride. In deze interactieve 4D attractie neem je het op tegen de bekende slechteriken uit de Ninjago serie door het uitvoeren van allerlei ninja vechtbewegingen met je handen.

Lego Ninjago figuren

Buiten de attractie vind je nog diverse extra activiteiten voor kinderen, zoals het mee bouwen aan de enorme tempel van Zane en Cole’s klimwand. Uiteraard vind je er ook levensgrote Lego figuren van de Ninjago strijders en kun je dagelijks op de foto met Kai en Nya.

Legoland Florida

Legoland Florida ligt in de plaats Winter Haven, op ongeveer een uur rijden van Orlando. Zo kun je Legoland Florida prima combineren met een bezoek aan de pretparken van Walt Disney World, SeaWorld Orlando en Universal Orlando Resort of als onderdeel van je Florida rondreis.

Andere Legoland parken

Lego Ninjago is een van de populairste thema’s van Lego op dit moment. Ook in Legoland Duitsland wordt dit seizoen een Ninjago World met vergelijkbare attracties geopend. In Legoland Denemarken was deze al langer te vinden. Daar bestaat vanaf dit seizoen bovendien ook de mogelijkheid om te verblijven in een Ninjago huisje op het Legoland Holliday Village vakantiepark.