Legoland Holiday Village ligt op zeer korte afstand van de ingang van pretpark Legoland Denemarken en naast vakantiepark Lalandia Billund. Legoland Holiday Village is een driesterren vakantiepark van Legoland Denemarken en is een voordelige manier om toch volledig in de Lego sfeer te blijven na je bezoek aan het pretpark. Bovendien bieden sommige Legoland Holiday Village accommodaties ruimte aan grotere gezinnen tot wel acht personen. Vakantiepark Legoland Holiday VIllage is verdeeld in verschillende themagebieden, zoals Ninjago, Piraten en het Wilde Westen, met elk hun eigen aankleding. Centraal op het vakantiepark ligt het restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten of dineren.

Legoland Holiday Village is het officiële vakantiepark van Legoland Denemarken. Ben je echter op zoek naar een vakantiepark met meer faciliteiten en ruimere of luxere accommodaties dan is een verblijf op het naastgelegen vakantiepark Lalandia Billund een betere optie dan het Legoland Holiday Village vakantiepark. Ook zijn hier meer faciliteiten te vinden waaronder het grote indoor speel- en zwemparadijs van Lalandia. Verblijf je toch liever in een hotel dan op een vakantiepark? Bekijk dan eens de mogelijkheden van het Legoland Denemarken hotel of de diverse hotels bij Legoland Denemarken in de directe omgeving van het pretpark.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Legoland® Denemarken Vakantiepark

Een vakantiepark in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Legoland Denemarken tickets

Legoland Denemarken tickets

Entreekaarten Legoland Denemarken met korting

Legoland Holiday Village faciliteiten

Legoland Holiday Village is mooi gelegen tussen veel groen en bossen en beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een receptie, (souvenir)winkel, wasserette en een bar en restaurant. Voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er is onder andere een avontuurlijke speeltuin en een midgetgolfbaan. Als je een Legoland Resort pas aanschaft ben je bovendien je hele verblijf verzekerd van gratis toegang tot het Legoland Denemarken, de dierentuin Givskud Zoo en het subtropisch zwemparadijs en de indoor speelhal van het naastgelegen Lalandia Billund Legoland. Parkeren bij het Legoland Holiday Village vakantiepark is gratis en ook een uitgebreid ontbijtbuffet is bij je verblijf inbegrepen.

Vakantiepark Legoland Holiday Village accommodaties

Op vakantiepark Legoland Holiday Village vind je verschillende soorten accommodaties: van hotelkamers (familiekamers) tot vakantiehuisjes (houten chalets) en kampeerplaatsen. Alle accommodaties zijn in 2014 volledig gerenoveerd.

- Familiekamers in piraten thema: deze gezellige familiekamers in het hoofdgebouw van Legoland Holiday Village zijn optimaal geschikt voor gezinnen die de service en comfort van een hotel, maar de ruimte van een appartement waarderen. De ruime familiekamers zijn geheel in piratenstijl ingericht. Je ziet de thematische elementen overal terugkomen: van de dekens in de kinderslaapkamers tot in de badkamer. Voor de kinderen is het heerlijk om in de hotelkamer na een lange dag in het pretpark nog even te spelen met het aanwezige Lego speelgoed. Er zijn piraten familiekamers geschikt voor vier, vijf en zelfs maximaal acht personen (een tweepersoonsbed en drie stapelbedden) te reserveren.

Legoland vakantiepark Denemarken

- Wild West vakantiehuisjes (houten chalets): de Wild West vakantiehuisjes zijn eenvoudig maar gezellig ingericht met veel gebruik van hout en leuke thematische elementen. Elk Wild West vakantiehuisje beschikt over een eigen badkamer, een kitchenette en een eethoek. Ook heeft elk huisje een eigen veranda met tuin meubilair om van de groene en bosrijke omgeving te genieten. De Wild West vakantiehuisjes zijn geschikt voor maximaal vijf personen.

- Standaard vakantiehuisjes zonder eigen badkamer: een voordelige optie zijn de standaard vakantiehuisjes (houten chalets) waarbij men gebruik kan maken van de centrale sanitaire voorzieningen.

Legoland vakantiepark Denemarken

- Legoland Denemarken camping: op vakantiepark Legoland Holiday Village vind je ook een camping gedeelte waar je je eigen tent, caravan of camper neer kunt zetten of een van de leuk gethematiseerde indianen tenten kunt huren. Je maakt hierbij gebruik van de centrale sanitaire voorzieningen. Ga je dus graag op vakantie met je eigen caravan of camper? Dan kun je heerlijk blijven overnachten op deze Legoland Denemarken camping. Deze camping is op loopafstand van Legoland dus je bent ook snel in het pretpark.