05-07-2019

In 2020 zal in Legoland Billund in Denemarken The Lego Movie World als nieuw themagedeelte openen. Het wordt de grootste investering voor het park in zijn geschiedenis en zal onder andere een vliegend theater bevatten. Het nieuwe themagedeelte vertoont gelijkenissen met zijn voorganger in het Legoland Florida Resort maar is niet precies hetzelfde.

Nieuwe The Lego Movie World attracties

Het Lego Movie World themagebied zal bij opening over een aantal nieuwe attracties beschikken, waaronder een heus vliegend theater (uniek in Scandinavië) met daarin The Lego Movie Masters of Flight attractie. Bezoekers zijn hierbij de baas over hun eigen vliegtuig. Door het grote scherm en de bewegingen voelt het alsof je midden in de film vliegt. Ook komt er een vrije valtoren met de naam Unikitty’s Disco Drop. Ook komt er een speeltuin met Benny’s Spaceship als thema. Het nieuwe themagebied komt achter de X-treme Racers te liggen en is straks toegankelijk vanuit Polar Land en Adventure Land.

Legoland op verschillende plekken

Eerder dit jaar opende een vergelijkbaar themagebied al in Legoland Florida Resort. Naast Legoland Denemarken is er onder andere ook nog Legoland Duitsland in de plaats Gunzburg en Legoland Windsor Resort nabij Londen in Engeland. De Europese parken beschikken allen over verschillende soorten accommodaties zoals een Legoland Hotel, Lego Kasteel hotel of een heus Legoland Vakantiepark. Dit maakt Legoland een perfecte bestemming voor een korte vakantie of als tussenstop onderweg naar een andere vakantiebestemming.

Legoland Denemarken arrangement

Legoland Denemarken arrangement

Overnachten bij Legoland Denemarken inclusief tickets

Legoland Denemarken overnachten

Legoland Castle Hotel

Mooi gethematiseerd hotel bij Legoland Denemarken

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland® Denemarken Hotel

Dit Legoland Hotel ligt direct aan het park!

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Legoland® Denemarken Vakantiepark

Een vakantiepark in Lego stijl

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Lalandia®

Vakantiepark met groot zwembad op loopafstand van Legoland

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie