26-05-2017

Vandaag is na een bouw periode van meer dan drie jaar in het Walt Disney World park Animal Kingdom het nieuwe themagebied Pandora - The World of Avatar geopend. In het nieuwe themagebied gebaseerd op de populaire film Avatar zijn twee grote attracties te vinden.

Nieuwe attracties Walt Disney World

In Avatar Flight of Passage neem je als het ware plaats op een ‘banshee’, een vliegend wezen dat volgens het Avatar verhaal leefde op de maan Pandora. Op de rug van de banshee vlieg je over het prachtige landschap uit de film. De andere attractie in het nieuwe themagebied van Animal Kingdom is de Na’vi River Journey waarbij je een boottocht maakt door een lichtgevend regenwoud met muziek en de meest geavanceerde audio-animatronic ooit door Disney gemaakt. Beide attracties zullen de komende tijd veel bezoekers trekken. Gelukkig zijn de wachtrijen al een belevenis op zich met diverse interactieve elementen. Tot slot kun je in het nieuwe themagedeelte Pandora - The World of Avatar ook rustig rond wandelen tussen de vliegende bergen uit de film en allerlei flora en fauna.

Avond openstelling

Pandora - The World of Avatar is ook ’s avonds zeker een bezoek waard! ’s Avonds komt het nieuwe themagedeelte namelijk extra tot leven met licht- en geluideffecten. Disney’s Animal Kingdom is pas sinds kort ook ’s avonds geopend, daarvoor sloot het park rond zonsondergang. De spectaculaire avondshow met muziek en special effects Rivers of Light mag je ook zeker niet missen.

Walt Disney World aanbieding

Wanneer je voor 6 juli aanstaande je Walt Disney World vakantie voor 2018 boekt kun je nog profiteren van een meestal jaarlijks terugkerende aanbieding. Bij je verblijf in een officieel Walt Disney World Resort hotel krijg je allerlei extra’s, waaronder een gratis maaltijdplan en een Disney gift card ter waarde van 200 dollar. Walt Disney World Resort hotels zijn er in diverse luxeniveaus en prijsklassen.

Orlando, Florida als ‘pretpark hoofdstad’ van de wereld

Animal Kingdom is een van de vier pretparken van Walt Disney World in Orlando, Florida. Naast Walt Disney World zijn ook de vlakbij gelegen pretparken van Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en het pas geopende waterpark Volcano Bay zeker de moeite waard. Overnachten kan in een van de officiële Walt Disney World Hotels, Universal Resort Orlando Hotels of in een goedkoop hotel in Orlando of Kissimmee. Neem ook een kijkje op onze handige Florida overzichtspagina’s voor vliegtickets, villa’s en huurauto’s. Je kunt natuurlijk ook een complete Florida rondreis boeken.

Reizen

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen