05-10-2021

In Walt Disney World in Orlando, Florida is op 1 oktober de nieuwe attractie Remy’s Ratatouille Adventure geopend. Je vindt deze nieuwe attractie in pretpark Epcot. De attractie is bijna volledig gelijk aan de versie in Disneyland Parijs en bevindt zich (uiteraard) in het themagebied Frankrijk van Epcot.

Ratatouille in Epcot

Het Amerikaanse Disney pretpark Epcot is een leuke nieuwe attractie rijker: Remy’s Ratatouille Adventure. Deze nieuwe Ratatouille attractie is geschikt voor het hele gezin. Het pretpark Epcot bestaat uit verschillende landen als themagebieden met bijpassende attracties, winkeltjes en restaurants. De nieuwe Ratatouille attractie bevindt zich natuurlijk in het Franse themagedeelte van Epcot. In de attractie Ratatouille voel je je door alle 3D en andere effecten zo klein als een muis en maak je een spannende rit door het restaurant uit de film. Een bijna zelfde Ratatouille attractie is ook al te vinden in het Walt Disney Studios park in Parijs. Bij de nieuwe attractie hoort ook een gezellig restaurant in stijl van Ratatouille waar je crêpes kunt eten.

Walt Disney World

Epcot is slechts één van de vele parken van het Walt Disney World resort in Orlando Florida. Je vindt hier namelijk maar liefst vier pretparken, twee waterparken, allerlei extra entertainment en talloze Walt Disney World hotels. Orlando wordt niet voor niks de pretpark hoofdstad van de wereld genoemd. Je komt hier tijd te kort om alles te zien en doen tijdens je Florida vakantie. Voor een complete Disney beleving kun je natuurlijk verblijven in een officieel Walt Disney World Hotel. In en om Orlando vind je echter ook vele goedkope hotels vlakbij Walt Disney World.

Dit jaar en volgend jaar wordt het 50-jarig bestaan van Walt Disney World gevierd met “The World’s Most Magical Celebration”. Met allerlei extra’s die georganiseerd worden en twee nieuwe avondshows met vuurwerk, licht en muziek is dit misschien wel hét moment om Walt Disney World te bezoeken.

Walt Disney World vakantie

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida