29-06-2018

Toy Story Land zal vandaag openen in Disney’s Hollywood Studios, een van de vier pretparken van het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida. Hiermee krijgt het park een compleet nieuw themagedeelte met ook enkele nieuwe attracties voor jong en oud.

Nieuwe attracties Disney World

In Toy Story Land in Disney’s Hollywood Studios in Florida is alles gebaseerd op de gelijknamige film. Als bezoeker loop je tussen reusachtig speelgoed dat bij de attracties echt tot leven komt. Een aantal jaar eerder opende al de attractie Toy Story Mania, een 4D schietattractie waarbij de ingang is verplaatst naar het nieuwe Toy Story Land. Vandaag openen de Slinky Dog Dash, een vrolijke familieachtbaan, en Alien Swirling Saucers, waarin je door de ruimte draait met de Aliens figuren uit de film.

Gezellig themagedeelte

In het nieuwe Toy Story Land kun je uiteraard ook gezellig een hapje of drankje doen. Bij Woody’s Lunch Box kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook kun je gedurende de dag op de foto met je favoriete Toy Story karakters, zoals Woody, Buzz Lightyear en Jessie. De soldaten van de Green Army Patrol doen enkele keren per dag leuke interactieve spellen met bezoekers.