23-12-2021

Wil je er deze kerstvakantie toch even tussen uit? Boek dan een duingalow op Vakantiepark Duinrell in Wassenaar en geniet van allerlei leuke activiteiten buiten voor jong en oud, waaronder gratis fiets- en skelterverhuur. Ook krijg je bij je verblijf tickets voor Attractiepark Duinrell en subtropisch zwembad het Tikibad om te gebruiken op een later moment in 2022 als het pretpark weer geopend is.

Vakantiepark Duinrell - Kerstvakantie

Op Vakantiepark Duinrell vind je verschillende accommodaties, van budget stacaravans tot luxe premium duingalows met bijvoorbeeld een sauna. Er zijn duingalows voor grote en kleine gezinnen en in sommige duingalows is ook je huisdier welkom. Vakantiepark Duinrell ligt midden in de duinen, dus je kunt ontspannen met een heerlijke (strand)wandeling en daarna weer lekker bij je accommodatie opwarmen. En ondanks de coronamaatregelen is er bij Duinrell nog van alles te doen: de twee grote speeltuinen zijn geopend en ook bijvoorbeeld de uitkijktoren, de verkeerstuin, de trampolines, de jeu-de-boules baan, de familieglijbaan en het sprookjes wonderland (buiten). Ook worden er online activiteiten georganiseerd waar je in je huisje aan mee kunt doen.

Winterse extra’s

Tijdens je verblijf in de kerstvakantie van 2021 krijg je ook nog eens gratis extra’s cadeau, zoals gratis fiets- en skelterverhuur, gratis midgetgolf, gratis appeltaart en chocolademelk voor in je huisje en gratis wifi. Zo maak je je Duinrell vakantie extra gezellig. Ook ontvang je per persoon een ‘terugkom ticket’ zodat je als het pretpark weer open mag in 2022 Duinrell en het in het park gelegen Tikibad nog eens kunt bezoeken. Boek snel om gebruik te maken van deze leuke Duinrell aanbieding in de kerstvakantie.

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Duinrell

Overnachten in een huisje of op de camping op het vakantiepark van Duinrell

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Duinrell arrangement

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets