23-06-2022

Duinrell gaat een deel van het Attractiepark vernieuwen en er komen nieuwe premium accommodaties bij op Vakantiepark Duinrell in 2023. Attractiepark Duinrell vernieuwt een heel gebied naar het thema Amsterdamse grachten. De nieuwe verblijfsaccommodaties worden luxe Premium Plus Duingalows en Tiny Houses, luxe vakantiehuisjes voor een nog fijner verblijf op Vakantiepark Duinrell.

Nieuw themagebied Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell vernieuwt en upgrade het hele gebied van de arcade gamehal tot aan de trampolines in het park. Het gebied krijgt ook een thema: de Amsterdamse grachten. Ook aan duurzaamheid wordt gedacht want op het dak van de arcade gamehal komen zonnepanelen te liggen. Verder krijgen de Botsboten en de Playfountain een nieuwe locatie, komen er nieuwe trampolines en wordt de midgetgolfbaan vernieuwd. Na de zomer beginnen de werkzaamheden, zodat het nieuwe Amsterdamse grachten themagebied in Duinrell in 2023 af is.

Nieuwe accommodaties Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell zal in 2023 beschikken over 18 nieuwe Premium Plus Duingalows. Deze luxe accommodaties zijn geschikt voor maximaal 8 personen en komen in de buurt van de bestaande Premium Plus Duingalows en aan de rand van het kampeerveld te liggen. Voor gezelschappen tot en met vijf personen worden er 10 Premium Duingalows, oftewel Tiny Houses, gebouwd. Deze compacte maar luxe vakantiehuisjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld een weekend of midweek verblijf op Vakantiepark Duinrell.

Door de ligging in de duinen kun je heerlijk vakantie vieren op Vakantiepark Duinrell: je kunt het attractiepark bezoeken, maar ook naar het strand. De nieuwe accommodaties worden met veel oog voor duurzaamheid gebouwd: zonder gasaansluiting, maar met zonnepanelen en een warmtepomp.

Tickets met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell

Overnachten in een huisje of op de camping op het vakantiepark van Duinrell

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie