22-01-2019

Reserveer nu een last minute aanbieding voor tijdens de voorjaarsvakantie van 23 februari tot en met 3 maart 2019 op Vakantiepark Duinrell. Een verblijf op Vakantiepark Duinrell in een Duingalow kan voor een weekend, midweek of hele week. Profiteer nu van deze last minute aanbieding waarbij je korting ontvangt tot 30%.

Duinrell attracties

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er op het pretpark een aantal attracties geopend. Zolang de weersomstandigheden het toelaten kun je van deze attracties afwisselend tussen 11.00 en 16.00 uur gebruik maken. Daarnaast zijn er nog diverse activiteiten op het pretpark zoals een meet and greet met Rik de Kikker en een fakkeloptocht door het park.

Tikibad

Gedurende de hele lengte van je verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van het Tikibad. Dit grote overdekte subtropisch zwembad staat garant voor uren lang plezier. Er zijn diverse soorten glijbanen die geschikt zijn voor jong en oud. Voor kinderen is een bezoek aan het Kids Waterpark Playa ook zeker aan te raden.

Overnachten Duinrell

Als je meerdere dagen blijft overnachten op Vakantiepark Duinrell dan kun je er ook voor kiezen om eens de omgeving te ontdekken. Zo kun je een bezoek brengen aan het centrum van Wassenaar of lekker gaan wandelen aan de kust of in de bossen. De stad Den Haag waar je uren kunt shoppen, Scheveningen met de boulevard en pier en Madurodam vind je ook dichtbij. Dit zorgt voor een leuke afwisseling met het bezoek aan Duinrell en het Tikibad.

Vind hier de beste prijs

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets