In het Walt Disney World Resort in Orlando, Florida zijn later in het jaar maar liefst drie nieuwe shows te zien in verschillende parken. Walt Disney World Resort viert dit jaar het 50-jarig bestaan. De Walt Disney World parken staan bekend om hun hoogstaande attracties en shows.

Disney KiteTails in Animal Kingdom

In Disney’s Animal Kingdom, een kruising tussen een pretpark en een dierentuin, gaat op 1 oktober in premiere en gaat Disney KiteTails heten. In deze kleurrijke show wordt veel gebruikt gemaakt van vliegers in de vorm van Disney figuren zoals Simba uit de Lion King en Balou uit Jungle Book en uiteraard van vrolijke Disney muziek. De show zal meerdere keren per dag te zien zijn op en rond het water.

Ook nieuwe shows in Magic Kingdom en EPCOT

Om het 50-jarig bestaan van Walt Disney World te vieren zal er ook vanaf 1 oktober een nieuwe avondshow te zien zijn in het klassieke Disney park Magic Kingdom. Deze show, genaamd Disney Enchantment, volgt dan Happily Ever After op als afsluitende show vol muziek, lichteffecten en natuurlijk magisch vuurwerk. Nieuw zijn projecties op zowel het Disney kasteel als ook andere gebouwen in Main Street U.S.A.

En ook in themapark EPCOT zal vanaf oktober een nieuwe show te zien zijn. De show HarmonioUS zal de nieuwe afsluitende avondshow zijn op het grote meer midden in het park. Muziek, water, projecties en vuurwerk zullen ook hier een magische beleving creëren. Bekende Disney liedjes zullen in de show in nieuwe vormen te horen zijn en in meer dan tien verschillende talen.

Viering 50-jarig bestaan

Op 1 oktober dit jaar is het exact 50 jaar geleden dat Walt Disney World in 1971 haar deuren opende voor het publiek. Er staat een grootse viering op stapel, met nieuwe versieringen door alle parken van het resort. De viering zal maar liefst 1,5 jaar duren, dus tot in 2023. Alle tijd dus om voor die tijd een Walt Disney World vakantie te boeken! Jong en oud kan zich hier vermaken in de vier pretparken, de twee waterparken en alle andere onderdelen van het resort.

Vakantie Walt Disney World

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida