29-08-2020

Iedereen kent wel het Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek (bij Tilburg). Maar wist je al dat je ook kunt blijven slapen bij dit avontuurlijke dierenpark? En de Beekse Bergen heeft nu een mooie aanbieding: bij een weekend of midweek verblijf in de periode van 23 oktober tot en met 29 maart krijg je 1 nacht gratis! Boek voor 24 september om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding.

Direct naar de aanbieding

Vakantiepark of Safari Resort

De Beekse Bergen beschikt over verschillende soorten accommodaties op zowel het Lake Resort vakantiepark als op het safari resort. De 1 nacht gratis aanbieding geldt voor geselecteerde accommodaties op beide parken en zolang de voorraad strekt. Er is een beperkt aantal accommodaties beschikbaar voor deze aanbieding, dus boek op tijd. De aanbieding loopt tot 24 september. Op Lake Resort Beekse Bergen vind je gezellige Jungalows, geschikt voor een verblijf met de hele familie.

Uitzicht op de dieren

Ben je op zoek naar meer luxe? Dan ben je bij Safari Resort Beekse Bergen aan het juiste adres. Je kunt hier overnachten in bijzondere accommodaties zoals boomhutten en lodges. Je hebt vanuit de meeste accommodaties op het Safari Resort direct uitzicht over verschillende dieren, zoals leeuwen, giraffen of zeehonden.

Tijdens je verblijf

Als gast van Safari Resort of Lake Resort Beekse Bergen heb je gedurende je hele verblijf gratis toegang tot het Safaripark. Hier vind je vele verschillende dieren in ruime en zo natuurlijk nagebootste leefomgevingen. Ook zijn er diverse leuke speeltuinen voor kinderen en natuurlijk restaurants en terrassen. Met de Attractiepas die je ontvangt bij je verblijf kun je bovendien ook nog gratis naar andere dierenparken en uitjes in de omgeving. Gasten van het Safari Resort kunnen bovendien ook nog gaan zwemmen in Maji Springs, het overdekte zwembad plus waterspeeltuin van het resort.

Vind hier de beste prijs

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Hotel

Safari Hotel met een prachtig uitzicht op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie