Safari Resort Beekse Bergen is de meest bijzondere manier om bij Safaripark en Speelland de Beekse Bergen te blijven slapen. Je verblijft in unieke accommodaties, zoals een avontuurlijke boomhut, een safaritent midden in de natuur of in een luxe lodge die van alle gemakken voorzien is. Je slaapt letterlijk tussen de wilde dieren met van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een fantastisch uitzicht.

Direct naar de beste Beekse Bergen aanbiedingen

De accommodaties van het Safari Resort zijn van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor ook grotere gezinnen of groepen. Op het Safari Resort vind je diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, supermarkt, overdekt zwembad, een speeltuin (buiten) en een bowlingbaan. Als gast van het Safari Resort heb je gedurende je verblijf onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland de Beekse Bergen. Op ongeveer twintig minuten rijden van Safari Resort Beekse Bergen ligt ook het bekende pretpark De Efteling. Je kunt ervoor kiezen om tijdens je verblijf ook hieraan een dagje een bezoek te brengen. Tot slot kun je uiteraard ook de omgeving van de Beekse Bergen gaan verkennen met de Brabantse steden Tilburg en 's-Hertogenbosch en het mooie natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort heeft unieke accommodaties 

Safari Resort Beekse Bergen beschikt over werkelijk unieke accommodaties voor een onvergetelijke vakantie of een weekendje weg. Jong en oud zal genieten van de eenheid met de natuur. Je verblijft op het Safari Resort in unieke accommodaties, zoals een avontuurlijke boomhut, een safaritent die van alle gemakken voorzien is of in een luxe lodge met elke denkbare vorm van modern comfort. De grootste belevenis is dat je letterlijk tussen de wilde dieren slaapt, want de meeste accommodaties van het Safari Resort bevinden zich namelijk tussen de savanne (met onder andere zebra's en giraffen) of de leeuwenvlakte van het dierenpark. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je dus genieten van dit uitzicht op de natuur en de dieren. Boek op tijd om een locatie voorkeur voor je accommodatie aan te geven.

De accommodaties op het Safari Resort hebben allemaal WiFi en beschikken over een eigen badkamer en keuken. De safaritenten beschikken over twee slaapkamers, de boomhutten en de meeste lodges hebben er drie. Er zijn ruime groepslodges beschikbaar met maar liefst zeven of acht slaapkamers. Een unieke combinatie dus van luxe en natuur. 

Safari Resort Beekse Bergen faciliteiten

Op het Safari Resort vind je diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, supermarkt, een speeltuin (buiten) en bowlingbaan. Ook is er een overdekt zwembad met waterspeeltuin. Voor de kinderen worden er regelmatig leuke en spannende dingen georganiseerd, zoals een kampvuur of verschillende dans- en knutselactiviteiten.

Als gast van het Safari Resort heb je gedurende je verblijf uiteraard onbeperkt toegang tot het Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Hier vind je nog meer dieren en speelplezier. Je kunt in het Safaripark onder andere met de bus en boot op safari om de dierenverblijven zo weer eens van een andere kant te bekijken. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltuin en in Speelland vind je (water) plezier te over. 

Safaripark Beekse Bergen en De Efteling

Op ongeveer twintig minuten rijden van Safari Resort Beekse Bergen ligt pretpark De Efteling. Heel simpel dus om tijdens je verblijf op het Safari Resort ook een dagje in De Efteling door te  brengen! Mogelijkheden voor goedkope tickets bekijk je op de pagina Efteling tickets.

Andere leuke uitjes zijn een bezoek aan de stad Tilburg of 's-Hertogenbosch voor uren winkelplezier of een gezellig hapje en drankje in een van de vele restaurants en bars. En in het vlakbijgelegen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen kun je heerlijk wandelen of fietsen.  

Safari Resort Beekse Bergen reserveren

Je kunt het Safari Resort Beekse Bergen boeken bij een groot aantal reisaanbieders. Ze staan op een rij in het overzicht hierboven. Vergelijk de prijzen en voorwaarden van de aanbieders goed om zo voordelig mogelijk bij het Safari Resort te kunnen verblijven. We werken alleen met erkende en betrouwbare reisorganisaties op onze website. Je boekt rechtstreeks bij de aanbieder van je keuze. 

Het Safari Resort beschikt over luxe accomodaties. Ben je toch op zoek naar een goedkoper alternatief? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij het gezellige Vakantiepark Beekse Bergen of bij verschillende hotels bij de Beekse Bergen