08-09-2023

Boek nu je verblijf bij Safaripark Beekse Bergen en krijg een nacht gratis deze winter. Je ontvangt de gratis nacht bij een verblijf van minimaal drie nachten in geselecteerde periodes tot en met maart 2024. Check je prijs eenvoudig online. Wees er wel op tijd bij: deze aanbieding loopt tot en met 8 oktober.

Beekse Bergen vakantie

Een vakantie bij de Beekse Bergen is een avontuur voor jong en oud. Bij je verblijf bij de Beekse Bergen is onbeperkt toegang tot het safaripark bij de prijs inbegrepen. Je kunt het safaripark te voet, met de auto, de bus of boot verkennen en zo de dieren elke keer weer op een andere manier zien. Ook in de winter is het safaripark gewoon geopend. Na je winterse safari kun je lekker opwarmen in een van de restaurants of het zwembad van het Beekse Bergen resort.

Accommodaties vakantiepark Beekse Bergen

De Beekse Bergen biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden: kies je voor het Lake Resort, het Safari Resort of het gloednieuwe Safari Hotel? Het Lake Resort is de voordeligste optie. Je overnacht daar in Jungalows in een bosrijke omgeving. Op het Safari Resort en in het Safari Hotel slaap je letterlijk tussen de wilde dieren met vanuit de meeste accommodaties direct zicht op dieren zoals giraffen, zebra’s, neushoorns of leeuwen.

Beekse Bergen Safari Resort in de winter

De lodges op het Safari Resort en de kamers in het Safari Hotel zijn in een warme, sfeervolle Afrikaanse stijl ingericht. Perfect dus ook voor een verblijf in de winter! Op het Safari Resort vind je bovendien een leuk binnenzwembad waar je lekker op kunt warmen. Ook kun je er in de winter schaatsen en worden er leuke ranger activiteiten voor kinderen georganiseerd. Tot slot is er een binnenspeeltuin, een bowlingbaan en een restaurant en bar. Vanuit het Safari Resort kun je te voet naar het safaripark. Ook op het Lake Resort vind je een overdekt zwembad en een restaurant.

Beekse Bergen korting overnachten

Speciaal voor de winter kun je nu profiteren van een Beekse Bergen aanbieding. Bij een verblijf van minimaal drie nachten op geselecteerde data in de periode tot en met maart 2024 ontvang je een extra nacht gratis. Zo kun je nog langer genieten van je winterse safari avontuur. Deze 1 nacht gratis aanbieding Beekse Bergen loopt nog tot en met 8 oktober.

Vind hier de beste prijs

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Hotel

Safari Hotel met een prachtig uitzicht op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie