Bij de Beekse Bergen overnachten kan in het Safari Hotel of in èèn van de hotels in de directe omgeving van het park. Deze hotels bij Beekse Bergen bieden voor elk wat wils: van eenvoudig tot luxe en met uiteenlopende faciliteiten. De hotels bij de Beekse Bergen bevinden zich allemaal op beperkte afstand (met de auto) van het park. Sommige hotels liggen direct in de plaats Hilvarenbeek, andere hotels in de omgeving.

Wanneer je enkele dagen in deze hotels verblijft kun je gemakkelijk een bezoek brengen aan het safaripark en het naastgelegen Speelland van Beekse Bergen. Ook de Brabantse steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven zijn dichtbij. Hier kun je winkelen of even lekker genieten in een restaurant of op het terras. Je hotel bij Beekse Bergen kan ook een ideale en goedkope uitvalsbasis zijn voor een dagje Efteling (20-25 minuten met de auto).... Lees meer

Hotels bij Beekse Bergen

Safari Hotel

Safari Hotel met een prachtig uitzicht op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Bastion Hotel Tilburg

Vlakbij het centrum van Tilburg

Afstand tot het park:
Met de auto 0 - 5 minuten

Hotel Brabant Hilvarenbeek

Op slechts 5 minuten van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Hotel De Druiventros

Vlakbij Beekse Bergen en De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Van der Valk Hotel Tilburg

Luxe hotel op slechts 5 minuten van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

City Hotel Tilburg

Midden in het centrum van Tilburg

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Hotel de Leijhof

Hotel in een monumentaal pand

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Hotel De Postelse Hoeve

Op slechts 10 minuten van Beekse Bergen en De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Ibis Hotel Tilburg

Prima budget hotel in Tilburg

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Mercure Hotel Tilburg Centrum

Gelegen in hartje Tilburg

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Mooie gelegen in de natuur

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Landgoed de Rosep

Uitgebreide wellness mogelijkheden

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Golden Tulip Hotel Central Den Bosch

Midden in het centrum van Den Bosch

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

Beekse Bergen tickets

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Safaripark Beekse Bergen met korting

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Speelland Beekse Bergen met korting

Safari Hotel Beekse Bergen

Het Safari Hotel is het officiële hotel van de Beekse Bergen. Het Safari Hotel is prachtig gelegen rondom een savanne met wilde dieren. Het hotel ligt op vakantiepark Safari Resort en heeft prachtig gethematiseerde kamers voor twee tot zeven personen. Wanneer je in de unieke sfeer wilt blijven van de Beekse Bergen kun je het beste een overnachting boeken in dit Safari Hotel

Hotels bij Beekse Bergen

Door het ruime aanbod van hotels bij Beekse Bergen zit er altijd wel iets naar je wensen bij. In Hilvarenbeek, de plaats waar de Beekse Bergen ligt, vind je enkele voordelige en comfortabele hotels. Vanuit deze hotels bij Beekse Bergen rijd je in slechts een paar minuten naar het park. De omgeving van de Beekse Bergen heeft nog veel meer te vinden qua hotels. In steden in de omgeving, waaronder Tilburg en 's-Hertogenbosch vind je gezellige stadshotels. Na je bezoek aan de Beekse Bergen kun je hier nog lekker uit eten of een drankje doen.

Beekse Bergen en De Efteling

Je kunt ook kiezen voor een goedkoop hotel langs de weg of in een nabijgelegen dorp. Vanuit deze hotels ben je snel bij de Beekse Bergen. Dergelijke hotels zijn echter ook een uitstekende uitvalsbasis om De Efteling te bezoeken, want dit bekende pretpark ligt namelijk op slechts ongeveer twintig minuten rijden van de Beekse Bergen. Kies je voor een langer verblijf en heb je na je bezoeken aan de Beekse Bergen en De Efteling nog tijd over? Ga dan de mooie omgeving verkennen met bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht in de Loonse en Drunense Duinen. 

Hotels bij de Beekse Bergen en tickets

Op deze pagina staat een uitgebreid overzicht van hotels bij Beekse Bergen. Bij elk van bovenstaande hotels vind je verschillende reisorganisaties waar je het betreffende hotel kunt boeken. Vergelijk goed de prijzen om zo een goedkoop hotel bij de Beekse Bergen te vinden. Je boekt en betaalt altijd rechtstreeks bij de reisaanbieder en uiteraard plaatsen wij alleen erkende en betrouwbare partijen op onze website. 

Wanneer je een hotel bij de Beekse Bergen boekt zijn entree tickets voor het park doorgaans nog niet bij de prijs inbegrepen. Behalve bij het Safari Hotel van de Beekse Bergen zelf. Hier krijg je gratis tickets tijdens je verblijf. Heb je nog wel tickets nodig dan bestel je Beekse Bergen tickets uiteraard ook gewoon online om zo korting te krijgen en bij de Beekse Bergen niet meer in de rij voor de kassa te hoeven wachten. Op de pagina Beekse Bergen tickets vind je meer informatie over waar deze tickets het beste te boeken. 

Ga je ook een dagje naar De Efteling vanuit één van de hotels bij Beekse Bergen? Kijk dan op de pagina Efteling tickets voor de mogelijkheden om goedkope Efteling tickets te bestellen. 

Beekse Bergen accommodaties

Wil je helemaal in de sfeer blijven en op slechts heel korte afstand van het park verblijven? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een verblijf op Lake Resort Beekse BergenSafari Resort Beekse Bergen of het Safari Hotel. Dit kan zelfs goedkoper uitpakken dan een verblijf in een hotel bij Beekse Bergen, omdat je in feite een compleet Beekse Bergen arrangement boekt, aangezien entree tickets al inclusief zijn bij je verblijf. Lake Resort Beekse Bergen biedt een ruime keuze aan accommodaties, van eenvoudig tot luxe. Het Safari Resort en Safari Hotel bestaat uit luxe accommodaties midden tussen de wilde dieren. 

Booking.com