24-05-2022

Het vakantiepark van de Beekse Bergen heet voortaan Lake Resort Beekse Bergen. Lake Resort Beekse Bergen heeft een compleet nieuw centrumgebouw genaamd Ganvie Village en ook verschillende nieuwe accommodaties waaronder de Lake View Cabin. Beleef Afrika dichtbij huis in dit leuke vakantiepark met toegang tot Safaripark Beekse Bergen en Speelland.

Vakantiepark Beekse Bergen heet Lake Resort Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen is de nieuwe naam van het Beekse Bergen vakantiepark. En niet alleen de naam is nieuw, want Lake Resort Beekse Bergen heeft een compleet nieuw centrumgebouw, gethematiseerd als een heus Afrikaans (vissers)dorp en met de naam Ganvie Village. In het nieuwe centrumgebouw is van alles te beleven: je kunt er bijvoorbeeld gaan zwemmen in zwembad Etsi Pool of uit eten in restaurant Labadi met een mooi uitzicht over het Victoriameer. In Ganvie Village vind je verder ook nog een supermarkt, snackbar en de binnenspeeltuin Kodidi Ground. Je kunt hier klimmen en klauteren en er worden regelmatig leuke knutsel- en dansactiviteiten georganiseerd door de rangers.

Faciliteiten Lake Resort Beekse Bergen

Naast de faciliteiten in centrumgebouw Ganvie Village is er natuurlijk ook buiten van alles te beleven. Hart van het Lake Resort Beekse Bergen is het Victoriameer, dat je kunt verkennen met een kano of sup. Ook is er een groot omheind speelstrand met de naam Bojo Beach. Uiteraard ga je ook naar Lake Resort Beekse Bergen voor het naastgelegen Safaripark en Speelland. Met de AttractiePas heb je als gast van Lake Resort Beekse Bergen tijdens je hele verblijf onbeperkt toegang tot beide parken. Je zult je hier dus zeker niet vervelen!

Accommodaties Lake Resort Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen heeft ook een aantal nieuwe accommodaties geopend, waaronder de Lake View Cabins: ruime gelijkvloerse accommodaties met mooi uitzicht op het meer. Lake Resort Beekse Bergen beschikt verder over verschillende typen jungalows (ook speciaal voor groepen, kinderen en/of recent gerenoveerd), safaritenten en bungalowtenten. De accommodaties zijn geschikt voor vier tot en met maar liefst zestien personen en huisdieren zijn in een aantal accommodaties toegestaan. Je kunt ook met je eigen tent of caravan kamperen bij Lake Resort Beekse Bergen.

Wil je liever slapen tussen de wilde dieren? Bekijk dan ook eens de accommodaties op het Safari Resort Beekse Bergen. Hier vind je unieke accommodaties zoals boomhutten, lodges en safaritenten direct tussen de uitgestrekte savannes met giraffen, zebra’s en neushoorns, de leeuwenvlakte en de zeehondenplas. Safari Resort Beekse Bergen beschikt over diverse faciliteiten, waaronder ook het zwembad Maji Springs.

Vind hier de beste prijs

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Beekse Bergen tickets

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Safaripark Beekse Bergen met korting

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Speelland Beekse Bergen met korting