Online Efteling tickets bestellen is niet alleen goedkoper, maar heeft als bijkomend voordeel ook dat je bij de ingang van De Efteling niet meer in de rij bij de kassa hoeft te staan. Op drukke dagen kan deze wachttijd soms best oplopen. Met je thuis geprinte Efteling tickets kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole en zo het meeste uit je dag halen. Goedkoop naar De Efteling, wie wil dat nou niet. Soms kun je ergens sparen voor een aanbieding, maar wanneer je online Efteling tickets koopt krijg je altijd korting.

Als je De Efteling goedkoop wilt bezoeken en je gebruik wilt maken van Efteling korting neem dan eerst eens een kijkje bij alle aanbieders hieronder. Vergelijk de mogelijkheden en prijzen voor de beste deal. Een andere optie is om een compleet Efteling arrangement te boeken. Efteling tickets voor het pretpark zitten daar namelijk al bij inbegrepen. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling arrangementen

Efteling tickets

De Efteling biedt verschillende ticket mogelijkheden. Volwassenen en kinderen vanaf vier jaar betalen de normale toegangsprijs, voor personen van 60 jaar en ouder geldt een korting op hun Efteling ticket. Kinderen tot en met drie jaar zijn helemaal gratis, terwijl er juist ook voor hen al genoeg leuks in De Efteling te beleven is. Het is dus altijd een slimme keus om met je kind voordat het vier jaar wordt nog een keer naar De Efteling te gaan. Ook voor grote groepen geldt een korting. Online krijg je altijd korting op je Efteling tickets en je bent dan dus goedkoper uit dan wanneer je ter plekke aan de kassa nog je entree kaarten moet kopen. Online tickets kopen scheelt je ook tijd, want je kunt bij aankomst bij De Efteling direct doorlopen naar de kaartcontrole en daarna naar je favoriete attractie!

Efteling tickets online kopen

Efteling tickets koop je met korting online op de officiële website van De Efteling. Er zijn echter ook diverse andere aanbieders van Efteling tickets en je vindt ze in het bovenstaande overzicht. Bekijk goed alle mogelijkheden en prijzen om zo de beste Efteling deal te vinden. Je boekt en betaalt rechtstreeks bij de ticket aanbieder. Je kunt je online gekochte Efteling tickets thuis printen en bij de kaartcontrole laten zien of op je mobiele telefoon tonen. Op deze manier ben je zo snel mogelijk in het pretpark en kun je direct doorlopen naar je favoriete attractie. Zo haal je het allermeest uit je dagje Efteling

Efteling tickets met variabele prijzen

De Efteling hanteert variabele prijzen voor haar entreekaartjes. Zo betaal je minder wanneer het rustiger in het pretpark is. Is het een drukke dag dan betaal je wat meer voor je Efteling ticket. Op deze manier wil De Efteling een spreiding creëren van haar bezoekers. Plan je dagje Efteling goed en kijk op de kalender wat de drukte in het park zal zijn en welke prijs je ticket op die dag heeft. Met een beetje plannen kun je kiezen voor een rustige dag wanneer de tickets ook voordeliger zijn. Op deze manier geniet je van een niet al te drukke Efteling voor een goedkopere prijs. Prima deal dus!

Efteling arrangement

Een andere manier om goedkope Efteling tickets te verkrijgen is door het boeken van een compleet Efteling arrangement. Bij een Efteling arrangement zijn zowel je verblijf als je toegang tot De Efteling bij de prijs inbegrepen. Je kunt een Efteling arrangement boeken waarbij je verblijft in het Efteling Hotel of op de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Entree tot De Efteling is dan op elke dag van je verblijf (ook aankomst- en vertrekdag) inclusief. Ook andere aanbieders hebben soms een arrangement voor De Efteling in hun assortiment. Hierbij verblijf je vaak in een hotel in de omgeving van De Efteling en is doorgaans één dag entree inbegrepen. 

Verschillende Efteling Tickets

Sinds het seizoen 2020 biedt De Efteling verschillende soorten kaartjes aan. Er zijn vier varianten op Efteling tickets en deze zijn allemaal anders van prijs. Het goedkoopste Efteling ticket is het Fakir-ticket gevolgd door het Elf-ticket en het Draak-ticket. De duurste variant is het Reus-ticket. Met deze duurste variant kun je De Efteling op één dag tijdens één volledig seizoen bezoeken. Met de goedkoopste Efteling tickets (Fakir-ticket) kun je het park op één dag tijdens het laagseizoen bezoeken. Het voordeel met deze goedkope variant is dat het dan ook vaak een stuk rustiger is in De Efteling.

Bestel je Efteling tickets altijd vooraf online thuis. Wanneer je dit doet krijg je altijd korting en betaal je dus een stuk minder dan bij de kassa van De Efteling.