Reserveer hier je Efteling aanbieding. Wij hebben hier een ruim assortiment van diverse aanbieders met een aantrekkelijke Efteling aanbieding. Betaal niet teveel en vergelijk hier alle aanbieders zodat je voordelig en met korting naar De Efteling gaat. In het overzicht dat je hieronder vindt kun je een aanbieding vinden van Efteling tickets, maar ook voor een compleet Efteling arrangement. Met een Efteling arrangement overnacht je in een hotel of vakantiepark vlakbij het pretpark en ontvang je ook nog eens Efteling tickets.

Een Efteling aanbieding is op bepaalde momenten ook beschikbaar voor een officiële accommodatie van De Efteling. Zo kun je met korting overnachten in het Efteling Hotel, Efteling Grand Hotel of op vakantiepark Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land. Eén van de beste Efteling aanbiedingen die je kunt vinden is het reserveren van een officiële Efteling accommodatie op basis van vroegboekkorting. Als je enkele maanden (doorgaans vier) van te voren een kamer in het Efteling Hotel of een huisje op een Efteling vakantiepark reserveert krijg je vaak 15% korting.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Efteling Grand Hotel

Het meest luxe Efteling hotel midden in het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling accommodaties

De Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel is het bekendste pretpark van Nederland. Maar niet alleen in Nederland is De Efteling enorm bekend. Jaarlijks komen er namelijk vele bezoekers uit omliggende landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. De buitenlandse bezoekers van De Efteling bezoeken het park vaak meerdere dagen. Daarom zijn er de afgelopen jaren ook diverse soorten accommodaties gebouwd door De Efteling. Het begon in 1992 met het Efteling Hotel. Vervolgens opende een aantal jaar later het eerste vakantiepark van het park: Efteling Bosrijk. Door het grote succes opende vrij snel ook Efteling Loonsche Land, het tweede Efteling vakantiepark. In 2025 volgde de opening van het luxe Efteling Grand Hotel.

Efteling aanbieding

De Efteling heeft nu zoveel verschillende soorten accommodaties dat er ook wel eens periodes zijn dat er kamers of vakantiehuisjes leeg staan. Om ervoor te zorgen dat deze accommodaties ook gevuld worden zijn er met enige regelmaat aantrekkelijke Efteling aanbiedingen. Deze worden dan door De Efteling zelf aangeboden, maar ook vaak door andere partijen. Wij hebben hier een handig overzicht gemaakt zodat je altijd de beste Efteling aanbieding kunt vinden. Wanneer je een aanbieding reserveert bij een officiële Efteling accommodatie krijg je ook nog eens gedurende je hele verblijf gratis onbeperkt toegang tot het pretpark. In feite moet je dus de prijs van je Efteling tickets in deze Efteling aanbieding meerekenen. Op deze manier zal je snel concluderen dat een aanbieding voor het Efteling Hotel, Efteling Grand Hotel of een Efteling vakantiepark vaak zeer voordelig is.

De Efteling biedt ook altijd standaard een aantrekkelijke aanbieding aan en dat is de vroegboekkorting. Deze korting is geldig wanneer je enkele maanden voordat je gaat je accommodatie reserveert. De korting kan dan vaak al oplopen tot wel 15% per accommodatie. Een andere optie is om de verschillende Efteling Last Minutes in de gaten te houden. Hier zitten ook vaak zeer aantrekkelijke mogelijkheden tussen.

Efteling Tickets

Een goede aanbieding of korting op Efteling tickets is vaak moeilijk te vinden. Toch hebben wij hier een aantal aanbieders kunnen selecteren waarmee je met korting het pretpark kunt bezoeken. Deze organisaties bieden voor verschillende prijzen tickets aan en sommige tickets zijn niet op alle dagen geldig. Let dus goed op wanneer je De Efteling wilt gaan bezoeken zodat je voor die dag de beste korting kunt vinden. Maakt de dag van je bezoek niet uit kies dan in het overzicht de goedkoopste optie en plan op die dag je bezoek aan het park.