Efteling korting krijg je bij diverse aanbieders: zowel op Efteling tickets, het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land en op een compleet verzorgde Efteling arrangement inclusief tickets. Een arrangement voor De Efteling met overnachting en tickets is een voordelige optie als je De Efteling meerdere dagen wilt bezoeken. Om optimaal van alle attracties en shows van De Efteling te kunnen genieten is het een goed idee het pretpark minimaal twee dagen te bezoeken. Een Efteling arrangement of tickets boek je eenvoudig en snel bij onderstaande aanbieders. Check ze allemaal voor de hoogste Efteling korting.

Verblijf je in een officiële Efteling accommodatie, zoals het Efteling Hotel of de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land? Dan kun je profiteren van een Efteling aanbieding, bijvoorbeeld een Efteling last minute aanbieding of juist een Efteling vroegboek korting, Wil je goedkoop overnachten bij De Efteling bekijk dan het ruime aanbod van goedkope hotels in de omgeving. Er zijn zelfs een aantal goedkope hotels in Kaatsheuvel op loopafstand van De Efteling. Op deze manier bespaar je weer op de parkeerkosten bij het pretpark.... Lees meer

Efteling arrangementen

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling tickets met korting

Als je online je Efteling tickets bestelt krijg je altijd korting. Koop dus alvast de tickets voor je volgende bezoek aan het grootste pretpark van Nederland en profiteer van online korting op de Efteling tickets. De tickets kun je thuis afdrukken en als je aankomt bij De Efteling direct bij de kaartcontrole laten zien. Je hoeft dus niet meer in de rij bij de kassa, waardoor je tijd bespaart en je zo snel mogelijk de eerste attractie van de dag kunt gaan bezoeken. 

Efteling last minute aanbieding

Maak jij je plannen niet te ver vooruit? Dan kun je mogelijk profiteren van last minute korting op een Efteling arrangement! Op de website van De Efteling kun je een last minute aanbieding boeken voor het Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Bosrijk en vakantiepark Efteling Loonsche Land. Afhankelijk van de periode waarin je gaat en de beschikbaarheid van accommodaties kun je van één tot enkele weken vooruit boeken en een leuke last minute korting krijgen. Bij een verblijf in deze accommodaties is entree tot De Efteling al inbegrepen. 

Efteling vroegboekkorting

Voor de eigen accommodaties hanteert De Efteling een speciale vroegboekkorting. Wanneer je ruim tevoren je verblijf in het Efteling Hotel of de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land boekt krijg je een Efteling vroegboekkorting die kan oplopen tot 15%. Om vroegboekkorting te krijgen moet je minimaal 4 maanden vooraf boeken. De korting geldt ook in schoolvakanties, dus bekijk op tijd in welke vakantie je De Efteling wil bezoeken om van de korting te profiteren. Efteling tickets voor elke dag van je verblijf zijn inclusief. 

Jonge gezinnen korting Efteling Bosrijk

Met kleine kinderen naar de Efteling? Maak dan gebruik van de speciale Efteling jonge gezinnen korting. Deze Efteling aanbieding is geldig op geselecteerde data buiten de schoolvakanties en minimaal 1 kind in je gezelschap moet jonger dan 4 jaar. Met de jonge gezinnen korting krijg je maar liefst 30% korting op je verblijf bij De Efteling op Vakantiepark Efteling Bosrijk. Is je kind al ouder dan 4 jaar? Boek dan ruim op tijd (minimaal vier maanden van tevoren) om zo wel 15% Efteling vroegboek korting te krijgen.

Goedkoop hotel bij De Efteling

Een goedkoop hotel vlakbij De Efteling kan ook een voordelige manier zijn om een paar dagen door te brengen in de omgeving van De Efteling. Op de pagina Hotel bij De Efteling vind je een overzicht van hotels op korte afstand van het pretpark. Enkele hotels liggen in Kaatsheuvel op loopafstand van De Efteling. Een hotel op loopafstand van De Efteling is extra voordelig, omdat je hier je auto kunt laten staan en dan te voet naar De Efteling kunt. Op deze manier bespaar je eenvoudig op je parkeerkosten bij het park.