25-01-2019

Met kleine kinderen naar de Efteling? Maak dan gebruik van de speciale Efteling jonge gezinnen korting. Deze Efteling aanbieding is geldig op geselecteerde data buiten de schoolvakanties en minimaal 1 kind in je gezelschap moet jonger dan 4 jaar. Met de jonge gezinnen korting krijg je korting op je verblijf bij De Efteling op vakantiepark Bosrijk. Is je kind al ouder dan 4 jaar? Boek dan ruim op tijd (minimaal vier maanden van tevoren) om zo Efteling vroegboek korting te krijgen.

Reserveer hier met korting

De Efteling met kleine kinderen

Juist ook voor kleine kinderen (onder de vier jaar) is er al heel veel te beleven in De Efteling. Dwaal uren rond in het sprookjesbos, want je kleintje zal geen genoeg krijgen van alle leuke sprookjes taferelen. Verder vindt je in De Efteling natuurlijk veel draaimolens en is Carnaval Festival de favoriete attractie van veel kinderen. Ook in bijvoorbeeld Droomvlucht, Fata Morgana en de nieuwste attractie Symbolica mogen kleine kinderen (onder begeleiding) al een ritje maken. En met deze Efteling aanbieding bezoek je De Efteling ook nog eens heel voordelig met je kind.

Jonge gezinnen korting

Heb je minimaal een kind onder de 4 jaar? Dan kom je in aanmerking voor de jonge gezinnen korting van De Efteling. Op geselecteerde data buiten de schoolvakanties ontvang je maar korting op je verblijf op vakantiepark Efteling Bosrijk. Je kunt kiezen voor een verblijf van twee nachten (aankomst op maandag of woensdag) of vier nachten (aankomst op maandag). Efteling tickets voor elke dag van je verblijf zijn bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor alle voorwaarden van deze scherpe Efteling aanbieding. Een ding is zeker: een verblijf op Efteling Bosrijk was nog nooit zo goedkoop! Aarzel dus niet en boek een verblijf bij De Efteling met je jonge kind.

Zijn je kinderen al ouder dan 4 jaar? Boek dan op tijd (minimaal vier maanden van tevoren) om gebruik te maken van vroegboek korting op Efteling accommodaties. Je krijgt dan vroegboekkorting op een verblijf bij Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land of het Efteling Hotel.

Korting Efteling Bosrijk

Bij deze Efteling aanbieding verblijf je op vakantiepark Efteling Bosrijk. Je vindt hier vakantiehuisjes en appartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Door de ligging midden in de bossen kom je helemaal tot rust. Je wandelt in ongeveer 10-15 minuten (afhankelijk van de ligging van je accommodatie) naar de ingang van het pretpark. Als extra voordeel mag je als gast van Efteling Bosrijk al voor de officiële openingstijd het park in. Zo kun je vast een paar attracties doen voordat de rest van de Efteling bezoekers arriveren. Efteling Bosrijk beschikt verder over een leuk zwembad met veel speelmateriaal voor jonge kinderen, een restaurant met kinderspeelhoek en diverse klimtoestellen buiten.

Vind hier de beste prijs

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling arrangement

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten