Het Efteling Grand Hotel (opening 2025) ligt letterlijk in De Efteling en is het meeste luxe hotel van De Efteling. Efteling Grand Hotel ligt direct bij het entreegebouw en biedt vanaf de hoger gelegen verdiepingen een weids uitzicht op onder andere de spectaculaire watershow Aquanura, het entreegebied Eiland van de Vijf Zintuigen, het Efteling Theater en het mooie gebouw van de attractie Fata Morgana. Er zijn ook kamers die uitkijken over het Sprookjesbos en de Pardoes Promenade. Het Efteling Grand Hotel beschikt over een zwembad, een spa en twee restaurants. Er zijn verschillende types hotelkamers te reserveren, waaronder ook familiekamers. Entree tot De Efteling is natuurlijk inbegrepen bij je verblijf.

Efteling Grand Hotel gasten profiteren van allerlei voordelen en extra’s, waarvan de ligging letterlijk in De Efteling natuurlijk de belangrijkste is. Op deze manier ben je binnen enkele minuten vanuit je kamer bij al je favoriete Efteling attracties, waardoor je het meeste uit je dag haalt. En ben je gedurende je dag Efteling op zoek naar een rustmoment? Ook dan ben je zo weer in het Efteling Grand Hotel voor een hapje of drankje of om bijvoorbeeld even te gaan zwemmen of relaxen in Bron van de Eeuwige Jeugd, de spa van het hotel.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Efteling Grand Hotel

Het meest luxe Efteling hotel midden in het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling arrangementen

Efteling Grand Hotel

Efteling Grand Hotel is het meest luxe van de diverse Efteling accommodaties en biedt daarom naast een hoog afwerkingsniveau en service ook de meeste faciliteiten. In het Efteling Grand Hotel vind je in de kelder van het gebouw bijvoorbeeld het zwembad met de naam: Bron van de Eeuwige Jeugd. Naast een zwembad waar jong en oud zich kan vermaken met spelen of baantjes trekken vind je hier ook een spa voor de ultieme ontspanning. Hier kom je na een lange dag in De Efteling even helemaal tot rust. Je kunt natuurlijk ook je dag sportief beginnen met een uurtje zwembad en daarna pas het park bezoeken.

Efteling Grand Hotel heeft 2 winkeltjes waar je de leukste Efteling souvenirs kunt kopen. Deze winkeltjes zijn ook te bezoeken door gasten die niet in het Efteling Grand Hotel overnachten.

Efteling Grand Hotel eten en drinken

Efteling Grand Hotel beschikt over maar liefst twee restaurants en een terras. In deze twee restaurants zullen zowel volwassenen als kinderen zich helemaal thuis voelen en kunnen genieten van lekkere gerechten. Uiteraard kun je ’s ochtends in het Efteling Grand Hotel restaurant terecht voor een uitgebreid ontbijt. Wie weet word je tijdens het ontbijt ook nog wel verrast door een van de vele bekende Efteling figuren!

Het terras van het Efteling Grand Hotel biedt een mooi uitzicht over de Vonderplas waar niet alleen de bekende Fata Morgana attractie aan ligt, maar waarop ook dagelijks de mooie watershow Aquanura te zien is. Vanaf het terras van het Efteling Grand Hotel heb je extra mooi zicht op deze watershow. Een hapje of drankje op het terras tijdens een Aquanura show is dus een bijzondere belevenis en enorm populair. Gasten die namelijk niet in het Efteling Grand Hotel slapen kunnen hier ook een tafel reserveren.

Efteling Grand Hotel hotelkamers

Het Efteling Grand Hotel heeft 7 verdiepingen en is qua bouwstijl een combinatie van het verleden en het heden. Aan de buitenkant zie je de rijke historie van De Efteling terug, terwijl de inrichting van het hotel juist eigentijds is. Dit geldt ook voor de hotelkamers, die een warme en toch ook eigentijdse uitstraling hebben. Het Efteling Grand Hotel beschikt over standaardkamers en ruimere familiekamers. Ook zijn er speciale luxe (thema)suites.

Efteling Grand Hotel extra’s en korting

Efteling Grand Hotel ligt in De Efteling, direct naast de entree. Dit is dan ook meteen het grootste voordeel van een verblijf in het Efteling Grand Hotel: je bent al in het pretpark! Je kunt het pretpark onbeperkt bezoeken tijdens elke dag van je verblijf en niemand kan zo snel bij alle populaire attracties zijn als jij. Speciaal voor gasten van het Efteling Grand Hotel en andere Efteling hotels en vakantieparken zijn dagelijks enkele attracties ook al eerder geopend. Als gast van het Efteling Grand Hotel krijg je ook nog eens korting op shows in het dichtbij gelegen Efteling Theater. In het hotel zelf kun je ook zomaar diverse Efteling figuren tegenkomen!

TIP: Profiteer van vroegboekkorting wanneer je minstens 4 maanden voor je aankomst een hotelkamer in Efteling Grand Hotel reserveert. Deze Efteling Grand Hotel korting is boekbaar op basis van beschikbaarheid.

Andere Efteling hotels en vakantieparken

De Efteling heeft veel verschillende hotels en vakantieparken. Op enkele minuten lopen van een aparte ingang voor hotelgasten vind je het eerste Efteling Hotel. Hier kun je slapen in diverse themakamers en eten in een gezellig restaurant. Verblijf je liever op een vakantiepark? Dan kun je terecht op vakantiepark Efteling Bosrijk of Efteling vakantiepark Loonsche Land. Een vakantiepark kan handig zijn voor gezinnen die graag verblijven in een accommodatie met meerdere slaapkamers en een complete keuken. De Efteling vakantiehuisjes liggen midden in de natuur op ongeveer 10 minuten lopen van De Efteling. Efteling Bosrijk heeft ook een zwembad.

Vanuit Efteling Grand Hotel loop je ook binnen 10-15 minuten naar vakantiepark Efteling Bosrijk en Loonsche Land. Op deze manier kun je ook genieten van de bosrijke omgeving waar deze Efteling vakantieparken in liggen. Voor een mooie wandeling kun je een bezoek brengen aan het grote natuurpark, Park 't Loonsche Land, dat direct grenst aan vakantiepark Loonsche Land.