Een Bed & Breakfast bij De Efteling is een perfecte manier om goedkoop en comfortabel te overnachten vlakbij dit mooie pretpark. Bij een Bed & Breakfast word je gastvrij en persoonlijk ontvangen door de eigenaars die je vaak wegwijs kunnen maken in de omgeving en de beste tips kunnen geven voor een bezoek aan De Efteling. Een Bed & Breakfast op loopafstand van De Efteling is helemaal ideaal: op die manier kun je je auto bij de accommodatie laten staan, waardoor je de parkeerkosten van het pretpark bespaart.

Vanuit een Bed & Breakfast bij De Efteling kun je natuurlijk ook de omgeving ontdekken, zeker tijdens een langer verblijf. Ga wandelen of fietsen in de Loonse en Drunense Duinen of breng een bezoek aan de nabijgelegen Brabantse steden 's-Hertogenbosch en Tilburg. De B&B eigenaars kunnen je ongetwijfeld meer informatie hierover geven! Elke dag staat een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar, zodat je met gevulde maag aan je dagje Efteling kunt beginnen. Efteling tickets bestel je natuurlijk vast online. Dit levert je vaak een kleine korting op en bovendien kun je dan bij aankomst bij het park direct doorlopen naar de kaartcontrole. ... Lees meer

Bed & Breakfasts bij De Efteling

Beck’s Bed & Breakfast

Bed & Breakfast in Kaatsheuvel en 10 minuten wandelen van De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Bed en Breakfast De Olm

Bed & Breakfast in Kaatsheuvel

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Bed en Breakfast DreamZzz

Bed & Breakfast vlakbij De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Logement De Oude Kazerne

Bed & Breakfast vlakbij het centrum van Kaatsheuvel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Bed en Breakfast Efteling

Een Bed en Breakfast Efteling is een fijne en voordelige manier om te overnachten bij dit leuke sprookjespark. De Efteling ligt in Kaatsheuvel en hier vind je diverse Bed en Breakfast accommodaties. Alle Bed & Breakfast accommodaties die wij hier hebben geselecteerd liggen op loopafstand van De Efteling. Ideaal wanneer je meerdere dagen het pretpark wilt bezoeken. Een overnachting in een Bed en Breakfast is vaak een stuk persoonlijker dan een overnachting in een hotel. Je overnacht namelijk vaak in het gebouw van de eigenaar. Sommige hebben naast hun eigen woning een ruimte gecreëerd als Bed en Breakfast. Heb je speciale wensen of wil je graag de omgeving ontdekken dan kunnen de eigenaren van een Bed en Breakfast vaak als ervaringsdeskundige dienen. De eigenaren van een Bed en Breakfast wonen tenslotte, misschien al vele jaren, in deze omgeving.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fijn restaurant om lekker te gaan eten na een dagje Efteling dan kunnen de eigenaren van een Bed & Breakfast vaak de leukste en beste eettentjes voorstellen. Wil je graag tips voor een dagje Efteling? Ook deze kunnen veel eigenaren van een Bed & Breakfast met je delen. Op deze manier haal je het beste uit je Efteling bezoek.

Efteling omgeving

Verblijf je meerdere dagen in een Bed & Breakfast bij De Efteling dan kun je ook eens de omgeving gaan ontdekken. Zo vind je direct naast Kaatsheuvel en vaak op loopafstand het prachtige nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Hier kun je heerlijke wandelingen maken of een flink stuk fietsen. Een mogelijkheid is ook om met de auto een dagje naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek te gaan. Vanuit Kaatsheuvel rijd je hier in ongeveer 20 minuten naartoe.

Als je graag wilt gaan shoppen kun je ook een bezoek brengen aan de stad Tilburg of Den Bosch. Wellicht ligt je Bed & Breakfast in Kaatsheuvel vlakbij een busstation, zodat je met het openbaar vervoer naar deze steden kunt reizen.