Oud & Nieuw vieren in De Efteling is al jarenlang een populaire traditie. Ga samen met je vrienden of familie en beleef de gezelligste Oudjaarsavond ooit. Je kunt gebruik maken van vele attracties, genieten van diverse soorten entertainment en natuurlijk ook gewoon gezellig samen zijn met een hapje en een drankje. Tenslotte wordt er op verschillende plekken in het park afgeteld tot 12 uur, waarna je getrakteerd wordt op een prachtige vuurwerkshow.

Oud en Nieuw is een besloten evenement in De Efteling waar je speciale tickets voor kunt kopen. Wees er op tijd bij, want ze zijn vaak ruim van tevoren uitverkocht. Wil je de beleving helemaal compleet maken? Blijf dan slapen in het Efteling Hotel of de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Dan begin je het nieuwe jaar in elk geval goed met meteen nog een bezoekje aan het park. ... Lees meer

Efteling Oud en Nieuw arrangementen

Efteling Oud en Nieuw tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Oud en Nieuw in De Efteling vieren

Waar vier je nu een sprookjesachtigere Oudjaarsavond dan in De Efteling? Geniet van de gezelligheid en sfeer die de Winter Efteling te bieden heeft met net dat beetje extra op Oudjaarsavond. Zo vind je op verschillende plekken in het park live muziek en entertainment. Omdat het vroeg donker is kun je ook lekker lang genieten van alle lichtjes en andere versiering. Het Sprookjesbos is extra sfeervol in het donker en wat dacht je van fonteinenshow Aquanura of een ritje in een achtbaan in het donker? Want ook de meeste attracties zijn natuurlijk gewoon voor je geopend, waaronder enkele achtbanen (bij normaal winters weer). Met je familie en vrienden beleef je een gezellige avond, waarbij je natuurlijk ook geniet van lekkere hapjes en drankjes bij de vele horecapunten. Natuurlijk wordt er om 12 uur getoast met bubbels en een oliebol en mag een spectaculair vuurwerk niet ontbreken. 

Tickets Efteling Oud en Nieuw

Tickets voor Oud & Nieuw in De Efteling koop je eenvoudig online. Voor Oudjaarsavond in De Efteling heb je speciale tickets nodig en beschikbaarheid is beperkt. Doorgaans is het Efteling Oud en Nieuw evenement al een of twee maanden van tevoren uitverkocht, dus wees er op tijd bij. Met een speciaal Efteling Oud en Nieuw ticket kun je vanaf eind van de middag of begin van de avond naar binnen en natuurlijk blijft het park tot na middernacht geopend. Wil je De Efteling meerdere dagen bezoeken? Bestel dan je gewone Winter Efteling tickets ook online.

Overnachten bij De Efteling met Oud en Nieuw

Als je na middernacht het park verlaat is het natuurlijk heerlijk om niet meer helemaal naar huis te hoeven rijden, maar gewoon lekker bij De Efteling te blijven slapen! Boek daarom op tijd een hotel in de omgeving van De Efteling, zodat je zeker van een kamer verzekerd bent. Een andere optie is om in één van de officiële Efteling accommodaties te blijven slapen, zoals het Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Bosrijk of vakantiepark Efteling Loonsche Land. Het voordeel hiervan is dat onbeperkt entree tot De Efteling bij de prijs inbegrepen zit, waardoor je het park dus meerdere dagen kunt bezoeken. Voor het speciale Oudjaarsavond evenement heb je meestal wel nog een speciaal ticket nodig (niet inbegrepen). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Oudjaarsdag in De Efteling door te brengen, Oudjaarsavond lekker in je huisje of hotel en het park dan op de eerste dag van het nieuwe jaar weer te bezoeken.