Een busreis Efteling is een prima keuze wanneer je niet de beschikking hebt over een auto of gewoon geen zin hebt om zo'n eind te rijden als je niet in de buurt woont. Bovendien bespaar je als je met de bus naar De Efteling gaat het parkeergeld, waardoor het ook nog eens een goedkope optie kan zijn. In Nederland zijn er diverse opstapplaatsen van waaruit je gemakkelijk en comfortabel met de bus naar De Efteling kunt reizen. Maak er op deze manier een leuke Efteling dagtocht van. De Efteling staat garant voor een volle dag plezier. Ritjes in spannende achtbanen en mooie rustige attracties wisselen elkaar af en dan is er natuurlijk ook nog het nostalgische Sprookjesbos.

Het mooie van deze busreis naar De Efteling is dat de bus je afzet op de speciale busparkeerplaats van het pretpark. Op deze manier sta je binnen een mum van tijd bij de ingang van het pretpark. Bestel ook je Efteling tickets online als deze nog niet bij de busreis inbegrepen zijn. En wil je De Efteling graag twee dagen bezoeken? Boek dan ook meteen een hotel bij De Efteling!... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Busreis Efteling

Comfortabel met de bus naar De Efteling

Efteling arrangementen

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Met de bus naar De Efteling

Een Efteling busreis kan een goedkoop en handig alternatief zijn voor de auto. Er zijn diverse plekken in Nederland waar je op de bus naar De Efteling kan stappen en de Efteling bus brengt je bovendien helemaal tot vlakbij de ingang van het pretpark. Je stapt uit op de bus parkeerplaats en ziet de mooie entree al liggen! Vanuit de parkeerplaats loop je in slechts enkele minuten naar de ingang van De Efteling. Met de bus naar De Efteling is een goede optie als je niet over een auto beschikt en toch naar dit leuke pretpark wilt. Bekijk alle data en mogelijkheden hierboven en reis goedkoop met de bus naar De Efteling. Je bespaart ook nog eens de kosten van het parkeren van een auto bij het park, dus dat is mooi meegenomen! 

Efteling tickets

Bij je Efteling busreis zijn tickets voor je bezoek meestal nog niet inbegrepen. Kijk op de pagina Efteling tickets voor meer informatie en het kopen van entree tickets. Online bestel je Efteling tickets vaak met korting. Vergelijk alle aanbieders om goedkope Efteling tickets te scoren. Op deze manier stel je je eigen Efteling dagtocht met de bus samen. Met je vooraf gekochte tickets kun je direct doorlopen naar de kaartcontrole. Dus zo de bus uit en op naar je eerste attractie! 

Hotel bij De Efteling 

Wil je De Efteling twee dagen bezoeken? Of na een lange dag in De Efteling niet meer helemaal terug naar huis reizen? Boek dan een hotel in Kaatsheuvel op loopafstand van De Efteling. Er zijn verschilende mogelijkheden en je ziet ze allemaal op de pagina Hotel bij De Efteling. Er is natuurlijk het officiële Efteling Hotel, maar ook in de omgeving (vijf tot tien minuten lopen) liggen verschillende goedkope hotels bij De Efteling. Geniet van een goede nachtrust en een ontbijt in de ochtend alvorens De Efteling nog een dag te bezoeken of aan je reis terug naar huis te beginnen. 

Beschik je wel over eigen vervoer? Dan is een Efteling arrangement (inclusief overnachting en entree) misschien een voordeligere optie.