Een Last Minute Efteling overnachting reserveren kan een voordelige optie zijn wanneer je meerdere dagen bij dit leuke pretpark wilt verblijven. Met een Last Minute kun je overnachten in het Efteling Hotel of in de vakantieparken Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land. Al deze accommodaties liggen op loopafstand van de ingang van het park.

Met het reserveren van een Efteling Last Minute heb je natuurlijk tijdens je verblijf altijd gratis toegang tot De Efteling. Tevens mag je gebruik maken van de mogelijkheid om het pretpark iedere ochtend voor de officiële openingstijd al eerder te betreden. Er is een speciale ingang voor verblijfsgasten waar je een half uur eerder naar binnen kunt. Verder zijn er nog tal van andere voordelen zoals korting op tickets van het Efteling Theater en korting op het golfpark bij De Efteling.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Efteling Grand Hotel

Het meest luxe Efteling hotel midden in het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Last Minute Efteling Hotel

Reserveer je Last Minute in het Efteling Hotel bij één van de aanbieders die wij hier hebben geselecteerd. Een overnachting in het Efteling Hotel is sprookjesachtig. Overnacht in één van de prachtig gethematiseerde kamers zoals de Hans en Grietje, Roodkapje of Assepoester Suite. Na het uitgebreide ontbijt ben je vanaf het Efteling Hotel in no time bij een speciale ingang van het pretpark. Omdat je in een officiële Efteling accommodatie overnacht mag je iedere ochtend van je verblijf het park eerder bezoeken. Op deze manier kun je alvast wat populaire attracties bezoeken zonder lang te hoeven wachten.

Wanneer je een Last Minute in het Efteling Hotel reserveert dan overnacht je met een aantrekkelijke korting vlakbij het pretpark. Bekijk hierboven het volledige overzicht van last minutes.

Last Minute Efteling Bosrijk

Een Last Minute Efteling Bosrijk reserveren kan een voordelige optie zijn wanneer je meerdere dagen bij De Efteling wilt overnachten. Op Efteling Bosrijk vind je veel verschillende soorten vakantiehuisjes die in de weekenden en het hoogseizoen vaak zijn volgeboekt. Wil je in een periode gaan buiten het hoogseizoen dan kun je best eens wachten op een aantrekkelijke last minute. Efteling Bosrijk is een vakantiepark dat in sommige periodes niet volledig is volgeboekt. In deze periodes zijn er diverse last minutes waardoor je voor een lager bedrag kunt overnachten op dit leuke Efteling vakantiepark. Alle voordelen waaronder ’s ochtends eerder toegang tot het park en gratis toegang tot het zwembad van het vakantiepark zijn bij een Last Minute van Efteling Bosrijk natuurlijk gewoon inbegrepen.

Last Minute Efteling Loonsche Land

Wil je overnachten op Efteling Vakantiepark Loonsche Land bekijk dan eerst even alle last minutes. Met een last minute overnacht je een stuk voordeliger op dit leuke vakantiepark. Met een Last Minute Loonsche Land krijg je natuurlijk ook gratis en onbeperkt toegang tot De Efteling gedurende je verblijf. Tevens heb je ook hier als voordeel om iedere ochtend De Efteling al voor officiële openingstijd te bezoeken. Bezoek op deze manier alvast enkele populaire attracties zodat je daar niet lang hoeft te wachten. Een Efteling Loonsche Land last minute is hierboven te reserveren bij diverse aanbieders. Bekijk dus goed welke last minute het beste bij je past.

Overnachten in de omgeving

Wanneer je wat voordeliger uit wilt zijn kun je ook een accommodatie reserveren in de directe omgeving van De Efteling. Je vind hier diverse hotels welke met enige regelmaat ook aantrekkelijke last minutes aanbieden. Kijk hiervoor op onze speciale hotels bij De Efteling pagina voor het complete overzicht van hotels vlakbij het pretpark.