27-06-2017

Wanneer je minimaal vier maanden voor aankomst je verblijf op vakantiepark Efteling Bosrijk of vakantiepark Efteling Loonsche Land boekt, ontvang je een korting van maar liefst 15% op je arrangement. Op deze manier kun je dus een stuk voordeliger overnachten bij De Efteling.

Efteling vroegboekkorting

Er zijn nog vakantiehuisjes en appartementen beschikbaar in de maanden oktober, november en december. De maand december is altijd enorm populair, dus wees er snel bij wanneer je de feestdagen door wilt brengen op een van de vakantieparken van De Efteling. Efteling Bosrijk is een sprookjesachtige vakantiepark direct naast De Efteling. Vanaf Vakantiepark Bosrijk is het slechts enkele minuten lopen naar de ingang van het pretpark. Het vakantiepark heeft vele fijne faciliteiten waaronder een prima restaurant, bar, winkeltje, diverse speeltuinen en een leuk binnenzwembad.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land is helemaal gericht op de natuur. Je verblijft hier in hutten tussen de bomen, in de duinen en op de heide. Ook Efteling Loonsche Land heeft een eigen restaurant en verschillende (water)speeltoestellen buiten. Ook vind je hier een klein dierenverblijf. Uiteraard is onbeperkt entree tot De Efteling gedurende je hele verblijf bij de prijs inbegrepen.

Overnachten Efteling

Gasten van de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land profiteren van vele extra’s waaronder een half uur eerder toegang tot het pretpark (geselecteerde attracties zijn dan geopend). Begin nu met genieten van de voorpret en boek alvast je verblijf voor het najaar of de winter met 15% vroegboekkorting.

Vind hier de beste prijs

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Efteling arrangement