23-03-2023

Het Safari Hotel van de Beekse Bergen is geopend! Dit luxe Beekse Bergen hotel dat direct aan de savanne met onder andere giraffen, neushoorns en struisvogels ligt is al te boeken vanaf één nacht. Er zijn tweepersoonskamers, maar ook ruime familiekamers beschikbaar.

Safari Hotel Beekse Bergen

Het Beekse Bergen Safari Hotel is de nieuwste toevoeging aan het Safari Resort. Op dit Beekse Bergen vakantiepark vond je al mooie lodges, waarvan sommige ook direct aan de savanne, de leeuwenvlakte of de zeehondenvijver liggen. En nu beschikt het Safari Resort dus ook over een echt hotel. De hotelkamers van het Safari Hotel liggen verspreid over diverse gebouwen en hebben een terras of balkon voor mooie uitzichten over de savanne. De giraffen, neushoorns, zebra’s en struisvogels lopen gedurende de dag zo voor je hotelkamer langs. De hotelkamers en ruime suites zijn geschikt voor twee tot en met zeven personen en luxe en sfeervol ingericht. Een ontbijtbuffet is bij je verblijf in het Safari Hotel inbegrepen. Je kunt al in het Safari Hotel verblijven vanaf één nacht, in tegenstelling tot de lodges op het Safari Resort waar je doorgaans een weekend of midweek verblijf boekt.

Faciliteiten Safari Hotel en Safari Resort Beekse Bergen

Het Safari Hotel heeft met het Hogon House een eigen culinair centrum. In het Hogon House vind je a la carte restaurant Nommos en live cooking buffetrestaurant Amma. Lunchen of een lekkere cocktail drinken kan bij de Hogon Bar of op het terras. Waar je ook gaat eten, je hebt altijd zicht op de dieren. Gasten van het Safari Hotel kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van het Safari Resort, deze liggen allemaal op loopafstand. Bij het centrumgebouw van het Safari Resort, genaamd Karibu Town, vind je bijvoorbeeld een kleine winkel, speeltuin (binnen en buiten) een bowlingbaan, zwembad en een restaurant. Ook worden hier diverse kinderactiviteiten georganiseerd.

Vakantie Safaripark Beekse Bergen boeken

Entree tot Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen is tijdens je verblijf inclusief. Je zult je hier dus zeker niet vervelen! Wil je binnenkort ook overnachten tussen de dieren in het Safari Hotel of in een van de lodges op het Safari Resort? Wees er dan snel bij, want het Safari Resort is zeker in het voorjaar en de zomer, in weekenden en vakanties zeer populair. In het najaar en de winter is er doorgaans meer (last minute) beschikbaarheid.

Check hier de beste prijs

Safari Hotel

Safari Hotel met een prachtig uitzicht op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Beekse Bergen aanbiedingen

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Safaripark Beekse Bergen met korting