19-08-2019

Blijf voordelig overnachten op Vakantiepark Beekse Bergen of het mooie Safari Resort Beekse Bergen. Er zijn nog een aantal aantrekkelijke Last Minutes te reserveren voor de maand augustus en september 2019. Hierbij krijg je flinke korting die oploopt tot 35%! Kijk dus snel naar de beschikbare accommodaties en wat je voordeel is.

Lekker nazomeren

Heb je nog even zin om lekker lang na te zomeren? Blijf dan overnachten in het Safari Resort Beekse Bergen. Hier slaap je in mooie en comfortabele vakantiehuisjes die een mooi uitzicht hebben op een savanne of leeuwenvlakte. Het Safari Resort heeft diverse soorten accommodaties. Je vindt hier luxe vrijstaande lodges, ruime safari tenten en ook een aantal mooie boomhutten.

Onbeperkt toegang

Wanneer je een overnachting reserveert op het vakantiepark Beekse Bergen of het Safari Resort dan ontvang je gedurende je verblijf gratis toegang tot het Safaripark en Speelland van Beekse Bergen. In het Safaripark ga je op avontuur en ontdek je diverse verblijven met verschillende wilde dieren. Het Safaripark kun je te voet, met de auto of per boot bezoeken. Het naastgelegen Speelland Beekse Bergen is, zeker met mooi zomers weer, ook een heel leuk park! Je vindt hier een groot aantal attracties en een groot meer waar je lekker kunt zwemmen.

Vind hier de beste prijs

Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets