In lijn met de richtlijnen kun je vanaf maandag 4 mei ook weer terecht op het vakantiepark en het safari resort van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Je kunt een (lang) weekend of een midweek boeken om er in deze tijd toch even helemaal uit te zijn. Hoewel het Safaripark en Speelland Beekse Bergen natuurlijk nog gesloten zijn is er toch van alles te doen. Zo zijn de buiten speeltuinen op het vakantiepark gewoon toegankelijk en is het bij mooi weer heerlijk toeven op het terras van je accommodatie. Het restaurant is geopend voor afhaalmaaltijden en bezorgt ook bij je accommodatie.

Toch genieten van de dieren op Safari Resort Beekse Bergen

Kies je voor een verblijf op het safari resort? Dan heb je grote kans dat je toch wat dieren ziet, ook al is het safaripark zelf gesloten. Een aantal accommodaties van Safari Resort Beekse Bergen heeft namelijk rechtstreeks uitzicht op de dieren, bijvoorbeeld de savanne met giraffen en zebra’s of de leeuwenvlakte. De verschillende accommodaties zijn bovendien echt uniek. Je kunt hoog tussen de bomen overnachten in een echte boomhut of je kiest voor een luxe lodge of avontuurlijke safaritent (compleet ingericht). Er is ook een speciale kidslodge te boeken die direct aan een omheinde speeltuin ligt.

Accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen

Ook op het vakantiepark van de Beekse Bergen heb je nog een ruime keuze aan accommodaties op diverse data de komende maanden. De vakantiehuisjes, met de toepasselijke naam Jungalows, variëren van eenvoudig tot luxe. Er zijn ook speciale kidsjungalows met een omheind terras en een ligging vlakbij de speeltuin. Het meest voordelig overnacht je op Vakantiepark Beekse Bergen in een chalet, blokhut of bungalowtent. Voor meer luxe kies je een van de luxe safaritenten of de recent gerenoveerde Jungalows.

Beekse Bergen overnachten

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Vakantiepark Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Beekse Bergen tickets

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Safaripark Beekse Bergen met korting

Beekse Bergen tickets

Entreekaarten Speelland Beekse Bergen met korting