Wil je graag Back2Basic kamperen? Ga dan naar Vakantiepark Beekse Bergen. Daar kun je voortaan helemaal ‘back to basic’ gaan. Met de nieuwe Back2Basic kampeerplaatsen biedt de Beekse Bergen een nieuwe en voordelige manier van overnachten aan bij het park. Om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven is het kampeerterrein autovrij en alleen toegankelijk voor kampeerders met een eigen tent.

Prijzen Beekse Bergen kamperen

Kampeerplaatsen Back2Basic

Met een Back2Basic kampeerplaats bij de Beekse Bergen ben je verzekerd van een mooie plek in de natuur en/of aan het water. Op het kampeerterrein zijn rustzoekers aan het juiste adres. De kampeerplekken hebben geen eigen stroom- of wateraansluiting. Deze vind je, net als toiletten en douches, in het centrale gebouw. Bij de Hang Out en de BBQ plaats kun je gezellig samen komen met andere kampeerders. ’s Avonds is het terrein mooi verlicht.

Van alles te doen

Op het kampeerterrein zelf is het lekker rustig, maar als je wilt ben je zo bij al het vertier dat de Beekse Bergen te bieden heeft. Onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen is bij je camping vakantie op de Beekse Bergen inbegrepen. Je vindt hier een strand en diverse (water)speeltoestellen. Wil je ook het Safaripark bezoeken tijdens je verblijf? Boek dan de AttractiePas bij en geniet van alle dieren en speeltuinen in het safaripark.

Andere vormen van kamperen

Vakantiepark de Beekse Bergen beschikt verder nog over gewone kampeerplekken en voor wie iets meer luxe wil: over compleet ingerichte safaritenten voor gezelschappen tot en met zes personen. En ben je op zoek naar al het gemak van thuis? Dan heeft Vakantiepark de Beekse Bergen ook diverse vakantiehuisjes. De Jungalows zijn een voordelige keus. Wil je je echt dag en nacht tussen de dieren begeven boek dan eens een lodge met uitzicht op de savanne.

Vind hier de beste prijs

Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets