16-09-2021

Profiteer nu van een speciale Beekse Bergen korting en verblijf 1 nacht gratis. Als je nu een accommodatie boekt op het Lake Resort Beekse Bergen vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen krijg je korting in de vorm van een nacht gratis verblijf. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, voor ieders wens of budget wel iets. Zoek het vakantiepark en de accommodatie die bij je past en profiteer zo van deze Beekse Bergen korting.

Beekse Bergen korting

Beekse Bergen korting

Deze Beekse Bergen korting van 1 nacht gratis op het Safari Resort of het vakantiepark is geldig voor aankomsten tussen 8 november 2021 en 31 maart 2022. Om deze Lake Resort Beekse Bergen korting te kunnen krijgen dien je wel te boeken voor of uiterlijk op 13 oktober 2021. De aanbieding is op basis van beschikbaarheid en geldig voor zowel weekend als midweek verblijven. Dus wees er snel bij en profiteer van deze tijdelijke Beekse Bergen korting.

Verschillende accommodaties

Op Lake Resort Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen zijn verschillende soorten accomodaties te boeken. Voor deze aanbieding is een beperkt aantal van elke accommodatie soort beschikbaar, dus wees er snel bij. Kies bijvoorbeeld voor de budgetvriendelijke Jungalow (sommige zijn ook nog eens recent vernieuwd) of een speciale Kids Jungalow of Groepsjungalow. Deze accommodaties liggen op het vakantiepark.

Op het luxere Safari Resort Beekse Bergen heb je de keuze uit bijvoorbeeld de Kids Lodge of een Savanne Lodge, waarbij je direct uitzicht hebt op de wilde dieren op de savanne. Deze comfortabele accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en sommige lodges zijn geschikt tot wel acht personen.

Toegang Beekse Bergen

Bij deze Beekse Bergen korting actie is onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen inbegrepen. Met de Attractiepas die je ontvangt kun je bovendien ook nog naar andere dierenparken en attracties in de omgeving. Als gast van Lake Resort Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen kun je ook gebruik maken van diverse faciliteiten, waaronder een zwembad en restaurant.

Vind hier de beste prijs

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie