17-09-2022

Boek nu een verblijf bij Safaripark Beekse Bergen en krijg 1 nacht helemaal gratis! Bij Lake Resort en Safari Resort Beekse Bergen kom je helemaal tot rust door de mooie natuur en de nabijheid van allerlei bijzondere dieren. Entree tickets voor het Safaripark en meestal ook voor het naastgelegen Speelland zitten bij de prijs van je verblijf inbegrepen.

Beekse Bergen aanbieding

Deze Beekse Bergen aanbieding van 1 nacht gratis zorgt ervoor dat je nu heel voordelig kunt overnachten bij Safaripark Beekse Bergen. Deze speciale Beekse Bergen aanbieding is geldig voor overnachtingen bij zowel het Lake Resort als het Safari Resort. Bij Lake Resort Beekse Bergen vind je vakantiehuisjes (Jungalows) midden in de natuur en rondom het grote Victoriameer. Op Safari Resort Beekse Bergen vind je de meest luxe accommodaties: van lodges aan de savanne met wilde dieren tot heuse boomhutten. Op beide Beekse Bergen vakantieparken is natuurlijk van alles te doen, zoals spelen in de speeltuin, zwemmen of lekker uit eten. Je boekt je Beekse Bergen arrangement met 1 nacht gratis nu eenvoudig online.

Beekse Bergen en Efteling

Je kunt je extra nacht gratis bij Safari Resort of Lake Resort Beekse Bergen ook gebruiken om een ander park vlakbij te bezoeken! Pretpark De Efteling ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de Beekse Bergen. Zo combineer je de natuur en dieren van de Beekse Bergen met de sprookjesachtige sfeer en de spannende achtbanen van De Efteling. Bij een langer verblijf op vakantiepark Beekse Bergen kun je ook de omgeving verder verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Tilburg en ga wandelen of fietsen in de Loonse en Drunense Duinen.

Vind hier de beste prijs

Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets

Beekse Bergen accommodaties

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie