Wanneer je een Bellewaerde arrangement boekt, weet je zeker dat je verblijft in een accommodatie dichtbij het park en dat je Bellewaerde tickets al bij de prijs van je arrangement inbegrepen zijn. Met een Bellewaerde arrangement kun je optimaal genieten van dit bijzondere park. Het Belgische park Bellewaerde is een mooi aangelegd park met een leuke combinatie van mooie en spannende attracties en dierenverblijven. Voor kleine kinderen heeft Bellewaerde verschillende leuke attracties en voor echte durfals zijn er spannende achtbanen.

Met een Bellewaerde arrangement kun je zorgeloos tot het einde van de dag gebruik maken van het park, de faciliteiten en restaurants. Je hoeft namelijk niet meer ver naar huis te rijden, want je verblijft in een hotel, appartement of vakantiepark vlakbij Bellewaerde. Op deze manier kun je het park op je eigen tempo ontdekken en haal je dus het meeste uit je bezoek aan Bellewaerde. Je bezoek aan Bellewaerde park kun je sinds 2019 ook nog combineren met een bezoek aan Bellewaerde Aquapark. Een groot indoor waterpark naast de hoofdingang van het park.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Bellewaerde arrangement

Overnachten bij Bellewaerde inclusief tickets

Bellewaerde

In Bellewaerde is zoveel te beleven dat je je hier makkelijk twee dagen kunt vermaken. Bellewaerde is een uniek park doordat het een combinatie is van een pretpark en een dierentuin. Er zijn een hoop attracties die geschikt zijn voor het hele gezin. Kleine kinderen kunnen zich prima vermaken in de vele kinderattracties terwijl echte durfals de spannende achtbanen kunnen doen. De vele verschillende dierenverblijven zorgen voor een leuke variatie van je dagje uit.

Bellewaerde Aquapark

Bellewaerde heeft sinds 2019 met Bellewaerde Aquapark een eigen waterpark. Bellewaerde Aquapark ligt buiten het park naast de hoofdingang en hier kun je tegen betaling gebruik van maken. In Bellewaerde Aquapark zijn veel waterglijbanen, een golfslagbad, sauna en een Lazy River. Bellewaerde Aquapark zorgt voor een leuke afwisseling van het Bellewaerde park.

Bellewaerde arrangement

Doordat er met het Bellewaerde park en Bellewaerde Aquapark zoveel leuks te beleven valt is een meerdaagse verblijf bij Bellewaerde een erg leuke optie. Bij Bellewaerde overnachten kan in diverse accommodaties vlakbij het pretpark. Dit kun je natuurlijk altijd zelf samenstellen maar een handige optie is om een compleet Bellewaerde arrangement te reserveren.

Een voordeel van een Bellewaerde arrangement is dat je in één keer een accommodatie en een Bellewaerde ticket besteld. Vaak ben je door deze combinatie ook een stuk voordeliger uit. Wanneer je toch je Bellewaerde arrangement zelf wilt samenstellen kun je op onze pagina met hotels bij Bellewaerde zeker je accommodatie vinden. Vervolgens kun je ook nog zelf een Bellewaerde ticket bestellen en heb je zo je eigen arrangement samengesteld. Wanneer je kiest voor het zelf samen stellen van je Bellewaerde arrangement kun je uiteraard ook de gezellige dorpen in de omgeving verkennen, of zelfs nog een bezoek brengen aan pretpark Plopsaland De Panne (op ongeveer 50 minuten rijden). Zo maak je er voor jezelf een echte korte pretpark vakantie van.