Universal's Cabana Bay Beach Resort heeft veel voordelen. Zo kun je als gast van dit hotel de pretparken van Universal Studios Orlando Resort eerder betreden, nog voor de officiële opening! Op deze manier kun je alvast wat populaire attracties bezoeken. Omdat het dan nog niet heel druk is kun je met een kortere wachtrij deze attracties doen. Dit geeft je natuurlijk een enorm voordeel.

Het Cabana Bay Beach Resort hotel ligt vlakbij Volcano Bay, het waterpark van Universal Studios Orlando Resort en heeft daardoor hotelkamers met een prachtig uitzicht. Zelf heeft het hotel ook een enorm leuk zwembad met glijbanen, Lazy River en heerlijke ligbedden. De pretparken Universal Studios Orlando en Islands of Adventures liggen iets verder. Het Cabana Bay Beach Resort biedt gratis transport aan naar deze twee pretparken.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Cabana Bay Resort Hotel

Officieel Universal hotel gethematiseerd naar de jaren 50

Afstand tot het park:
Te voet 20 - 25 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Vliegtickets naar Orlando

Van Amsterdam naar Orlando

Cabana Bay Beach Resort

Het Cabana Bay Beach Resort is het voordeligste hotel van het Universal Orlando Resort maar daardoor zeker niet minder leuk! Ga terug in de tijd naar de jaren ’50 en ’60 en geniet van dit zeer familievriendelijke hotel. Het vrolijke in retro-stijl gebouwde Cabana Bay Beach Resort heeft een keur aan verschillende faciliteiten waaronder twee grote zwembaden. Het ene zwembad beschikt over een grote waterglijbaan en interactief waterspeelgedeelte voor kinderen, terwijl je met het andere zwembad kiest voor wat meer rust en relaxen door middel van het grote zandstrand en de lazy river.

Verder heeft het Cabana Bay Beach Resort een fitnesscentrum, bowlingbaan, overdekte spelletjeshal en een Universal Orlando Resort store voor souvenirs, tijdschriften en andere artikelen. Ook zijn er verschillende restaurants te vinden van a la carte dineren tot een snelle hap in de foodcourt.

Cabana Bay Beach Resort kamers

De hotelkamers van het Cabana Bay Beach Resort zijn vrolijk en kleurrijk ingericht en staan bol van allerlei leuke retro elementen. De standaard hotelkamers bieden met twee queen-size bedden plaats aan maximaal vier personen. Voor grotere gezinnen met maximaal zes personen zijn er de familiesuites die beschikken over een compleet ingerichte kitchenette en een extra slaapbank in het zitgedeelte. Zo heb je echt al het comfort van thuis.

Universal Orlando Resort

Ook al is het Cabana Bay Beach Resort één van de voordeligste hotel optie van het Universal Orlando Resort, toch ontvang je als gast vele extra’s. Zo mag je al een uur voor openingstijd van de twee pretparken, Universal Studios en Islands of Adventure, het themagedeelte The Wizarding World of Harry Potter in en kun je gebruik maken van de gratis shuttle bussen naar deze twee parken, waterpark Volcano Bay en het uitgaansgebied de CityWalk.