Na het openen van het nieuwe en bijzondere vakantiepark Safari Resort, een nieuw entreegebied en een nieuw gorilla eiland opent Safaripark Beekse Bergen weer een nieuw gebied. In dit nieuwe Edge of Africa gebied vind je pinguins en ringstaartmaki's.

Bijzondere ervaring

Met de toevoeging van dit nieuwe gebied is het Safaripark weer een unieke ervaring rijker. Als bezoeker wandel je door het gebied waar je de twee diersoorten tegenkomt. De ringstaartmaki's wonen hier en kunnen zich met allerlei touwen door het complete gebied verplaatsen. De pinguins in dit verblijf hebben vanaf nu ook de beschikking over een groot strand met speciaal aangelegde waterpartijen. Later dit jaar komt er met de rode vari's nog een diersoort bij in dit nieuwe gebied.

Educatie

Safaripark Beekse Bergen verzorgt in dit gebied ook een stukje educatie. Dagelijks zijn er voederpresentaties waarbij het publiek een uitleg krijgt over de dieren. Ook komt er een gethematiseerde onderzoekshut waarin de bezoeker kan zien wat de rangers in Madagaskar dagelijks kunnen meemaken.

Arrangementen

Beekse Bergen

Arrangement Beekse Bergen

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting