02-02-2019

Reserveer een vakantiehuisje op Vakantiepark Beekse Bergen of een luxe lodge op het Safari Resort met aankomst in de voorjaarsvakantie en ontvang 25,- euro shop tegoed die je vrij mag besteden op het park. Koop hiervoor een leuk souvenir voor thuis of leg het bij voor een heerlijke avondmaal in een restaurant. Deze actie is te reserveren via de officiële website van Beekse Bergen en geldt alleen voor aankomsten tussen 15 februari en 8 maart 2019.

Reserveer vandaag dus nog een accommodatie op Vakantiepark Beekse Bergen of het mooie Safari Resort dat recentelijk in 2018 geopend werd. Vanuit diverse lodges heb je een uniek uitzicht op een groot dierenverblijf zoals een savanne of leeuwenverblijf.

Safaripark Beekse Bergen

Vanuit je accommodatie ben je zo in het grote Safaripark Beekse Bergen. Ga te voet, met de auto of op de boot op safari en ontdek alle wilde dieren. Tussendoor kun je ook nog een kijkje nemen bij de vogelshow die op diverse tijden op een dag is te zien. Voor kinderen zijn er diverse speeltoestellen en klimparcoursen verdeeld over het park. Op deze manier is er voor kinderen een leuke en uitdagende afwisseling tussen educatie en spelen.

Vind hier de beste prijs

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie