03-10-2019

In oktober krijg je bij Safaripark Beekse Bergen maar liefst 25% korting op tickets en verblijf. Deze Beekse Bergen aanbieding is ook geldig tijdens de herfstvakantie. Grijp dus nu je kans en ga er met het gezin voordelig nog een paar dagen tussenuit.

Herfstvakantie aanbieding - Korting tot 25%

Korting op tickets Beekse Bergen

Wanneer je nu online je Safaripark Beekse Bergen tickets bestelt profiteer je automatisch van 25% korting op de ticketprijs. Deze speciale aanbieding tickets zijn geldig tot en met 31 oktober. Je hebt dus nog een aantal weken de tijd om voordelig te gaan kijken bij alle dieren in dit bijzondere park. In de afgelopen maanden zijn er veel jonge dieren geboren, waaronder giraffen en rode panda’s, die zich steeds vaker aan het publiek laten zien.

Vakantiepark Beekse Bergen

Beekse Bergen beschikt ook over een eigen vakantiepark en safariresort met huisjes, safaritenten en andere accommodaties van eenvoudig tot luxe. Op het luxe safariresort heb je vanuit je accommodatie zelfs direct zicht op verschillende dieren! De korting van 25% in oktober geldt ook op boekingen voor het vakantiepark en safariresort. Op enkele geselecteerde data is de korting zelfs nog hoger en de aanbieding is ook geldig in de herfstvakantie. Kijk dus snel op de website om gebruik te maken van deze aantrekkelijke Beekse Bergen aanbieding.

Vind hier de beste prijs

Beekse Bergen arrangement

Overnachten bij Beekse Bergen inclusief tickets