13-12-2020

Korting op Lake Resort Beekse Bergen en Safari Resort tot wel 25% is deze hele maand beschikbaar. Reserveer nu een verblijf op Lake Resort Beekse Bergen of het mooie Safari Resort en profiteer van 25% korting op je verblijf in 2021. Boek snel je favoriete accommodatie om zeker te zijn van de beste beschikbaarheid.

Beekse Bergen tot 25% korting

Korting in de hele maand december

Was je al van plan om 2021 te gaan overnachten op Lake Resort Beekse Bergen of zoek je alvast een mooie bestemming voor een leuke vakantie of weekendje weg? Dan is het nu je kans om met de Beekse Bergen met korting te boeken. De korting varieert per accommodatie en datum maar kan oplopen tot wel 25%. En zo'n hoge korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen. De korting is alleen te reserveren in de maand december 2020. Dus bekijk snel alle mogelijkheden en wees verzekerd van een leuk uitje in 2021.

Beekse Bergen

Beekse Bergen ligt in het Brabantse plaatsje Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg. Beekse Bergen heeft twee parken, namelijk Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen. In Safaripark Beekse Bergen ga je op wandel safari waarbij je diverse wilde dieren tegenkomt. Je kunt het Safaripark ook met je eigen auto ontdekken door een rit te maken in de autosafari. Uniek in Nederland! Speelland Beekse Bergen is vooral leuk wanneer het mooi weer is. Er is namelijk een groot meer waar je heerlijk kunt zwemmen en spelen of aan kunt zonnen.

Vind hier de beste prijs

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie