10-01-2023

Profiteer nu van 15% vroegboekkorting op een verblijf in het nieuwe Safari Hotel van de Beekse Bergen. De Beekse Bergen korting is ook geldig op een verblijf op het Safari Resort en het Lake Resort. Je ontvangt de 15% vroegboekkorting op reserveringen van een verblijf minimaal 120 dagen (4 maanden) voor aankomst.

Korting overnachten bij Beekse Bergen

Wil je in 2023 op vakantie bij de Beekse Bergen? Boek dan nu vast je verblijf en geniet van de voorpret en 15% Beekse Bergen vroegboekkorting. Deze Beekse Bergen aanbieding is geldig op alle accommodaties op het Safari Resort, het Lake Resort en het nieuwe Safari Hotel. Op het Safari Resort verblijf je een weekend, midweek of week letterlijk tussen de wilde dieren. Op het Safari Resort vind je twee grote savannes met onder andere giraffen, zebra's en neushoorns, een leeuwenvlakte en een zeehonden verblijf. Wil je direct vanuit je accommodatie uitzicht op de wilde dieren? Boek dan een Savanne Lodge. De lodges op Safari Resort Beekse Bergen zijn ruim en luxe met onder andere twee badkamers en een sauna. Verder vindt je op het Safari Resort een zwembad en een centrumgebouw met een indoor speeltuin, winkel, restaurant en bar. Je bereikt vanaf het Safari Resort in enkele minuten te voet het Safari Park (onbeperkt entree inbegrepen).

Het Beekse Bergen Lake Resort ligt wat verder van het Safari Park af en beschikt over eenvoudigere accommodaties, tenten en kampeerplaatsen. Je verblijft hier aan het grote Victoriameer, wat het Lake Resort geschikt maakt voor diverse wateractiviteiten. Op het Lake Resort vind je ook een zwembad, (indoor) speeltuin, restaurant/bar en supermarkt.

Nieuw: Safari Hotel Beekse Bergen

Nieuw op het Safari Resort Beekse Bergen is het Safari Hotel. Verspreid over verschillende gebouwen vind je luxe hotelkamers met uitzicht op de savanne en inclusief ontbijtbuffet en hotelservice. Een voordeel van het Safari Hotel is dat je al een verblijf kunt boeken vanaf 1 overnachting. Zo is ook een korter verblijf bij het Safari Resort mogelijk. Als gast van het Safari Hotel heb je onbeperkt toegang tot het Beekse Bergen Safari Park en Speelland (indien geopend) en kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het Safari Resort. Als je nu alvast vast je overnachting in het Safari Hotel voor de zomer of de herfst boek verblijf je als een van de eersten in dit nieuwe Beekse Bergen hotel en krijg je ook nog eens 15% vroegboekkorting.

Check hier de beste prijs

Safari Hotel

Safari Hotel met een prachtig uitzicht op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Beekse Bergen vakantieparken

Lake Resort Beekse Bergen

Overnachten op het vakantiepark van Beekse Bergen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie