30-11-2019

Korting op Safari Resort Beekse Bergen van maar liefst 30% is vanaf nu beschikbaar! Wees er snel bij om gebruik te maken van deze zeer aantrekkelijke korting, omdat deze aanbieding verloopt op 31 december 2019. De korting op Safari Resort Beekse Bergen is geldig voor diverse periodes zowel in het weekend als een complete midweek.

Direct naar de korting

30% korting Safari Resort Beekse Bergen

De 30% korting op een verblijf op Safari Resort Beekse Bergen is op basis van de huurprijs van een accommodatie op dit unieke vakantiepark. Bij het reserveren zijn reserveringskosten, handdoeken en opgemaakte bedden inbegrepen. De korting van Safari Resort Beekse Bergen is geldig op alle periodes behalve Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

Accommodaties Safari Resort Beekse Bergen

Op het Safari Resort van Beekse Bergen vind je diverse soorten accommodaties geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Er zijn lodges voor vier personen tot en met lodges van 150 m2 groot voor maar liefst 14 personen. Het unieke aan Safari Resort Beekse Bergen is dat de meeste accommodaties uitkijken op een savanne of leeuwenvlakte waar diverse wilde dieren rondlopen. Vanuit je huisje of vanaf het terras heb je dan een prachtig uitzicht op deze ruimte. Deze manier van verblijven vlakbij wilde dieren is uniek in Nederland en dus alleen te beleven in Safari Resort Beekse Bergen.

Vele extra's

Wanneer je een reservering maakt en gebruik maakt van deze korting op Safari Resort Beekse Bergen heb je ook nog recht op vele extra's. Zo heb je gedurende je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen. Ga in dit mooie park op ontdekking naar wilde dieren. Je ontdekkingstocht kan te voet, met de auto of met een boot. Verder krijg je ook nog tijdens je verblijf de Attractiepas. Deze pas geeft je gedurende je verblijf ook nog gratis toegang tot diverse andere parken zoals ZooParc Overloon en Dierenrijk.

Vind hier de beste prijs

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie