18-01-2019

Reserveer 90 dagen vooraf en maak gebruik van korting op Safari Resort Beekse Bergen, het unieke vakantiepark van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Wanneer je 90 dagen vooraf een accommodatie reserveert op het Safari Resort Beekse Bergen ontvang je 10% korting op je arrangement. Reserveer dit op de officiële website van Beekse Bergen als vroege vogel voordeel.

Safari Resort Beekse Bergen

Het Safari Resort is een uniek vakantiepark waarbij je in ruime accommodaties kunt overnachten met een fantastisch uitzicht op grote dierenverblijven. Zo kun je een accommodatie reserveren waarbij je een uitzicht hebt over een grote savanne waar diverse wilde dieren leven. Of wat denk je van een accommodatie met uitzicht op het leeuwenverblijf? Bijna alle accommodaties hebben een unieke ligging met vrij uitzicht. Dit vakantiepark is uniek in Nederland en daarom zeker het bezoeken waard.

Safaripark Beekse Bergen

Wanneer je overnacht op het Safari Resort Beekse Bergen ontvang je gedurende je gehele verblijf gratis toegang tot het Safaripark. Vanuit het vakantiepark wandel je zo het Safaripark in. Het verblijf in een vakantiepark van Beekse Bergen is ook inclusief gratis toegang tot Speelland Beekse Bergen. Hier vind je diverse kinderattracties en is er een groot meer waar je met warm weer heerlijk kunt zwemmen. Let wel op dat het Speelland niet het gehele jaar is geopend.

Korting Safari Resort Beekse Bergen

De korting die je krijgt wanneer je minimaal 90 dagen vooraf een accommodatie reserveert op Safari Resort Beekse Bergen is 10%, een mooie besparing op je vakantie. Ben je dus van plan om in de toekomst een arrangement te reserveren zorg er dan voor dat je dit tijdig doet, zodat je profiteert van de korting. Deze vroege vogel korting is alleen te reserveren op de officiële website van Beekse Bergen.

Vind hier de beste prijs

Safari Resort Beekse Bergen

Vakantiehuisjes met uitkijk op een savanne

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie