16-03-2023

Legoland Windsor Resort in Engeland is begonnen met de bouw van het Lego Woodland vakantiepark. Dit gethematiseerde vakantiepark zal openen in de lente van 2024 met zo'n 150 accommodaties. Op deze manier kunnen nog meer mensen overnachten bij Legoland Engeland. Het pretpark beschikt al over het Legoland Hotel Windsor en het Legoland Castle Hotel Windsor.

Lego Woodland vakantiepark Legoland Windsor Resort

Het Lego Woodland vakantiepark wordt het eerste vakantiepark van het Legoland Windsor Resort. Het nieuwe Legoland Engeland vakantiepark komt te liggen in het bosrijke gedeelte van het resort en vlakbij een meer. Er komt een restaurant op het vakantiepark, een entertainment ruimte en er zullen diverse Lego activiteiten georganiseerd worden. De natuur krijgt een grote rol in het Lego Woodland vakantiepark: de accommodaties staan midden in de natuur en er worden nature trails aangelegd voor wandelingen door de natuur waarbij je ook verrast kun worden door de mooiste Lego dieren. Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt bij de bouw. Het nieuwe Legoland Windsor vakantiepark gaat zo'n 35 miljoen pond kosten en de opening is voorzien voor het voorjaar van 2024.

Legoland Windsor Resort

Het Legoland Windsor Resort bestaat momenteel uit pretpark Legoland en twee hotels: het traditionele Legoland Hotel en het later gebouwde Legoland Castle Hotel. Vanuit beide hotels kun je te voet naar het pretpark. Legoland Windsor bestaat uit veel verschillende Lego attracties in bijvoorbeeld de thema's Lego Friends, Lego Ninjago en Lego Duplo. Legoland Windsor ligt op slechts 30 minuten afstand van de Engelse hoofdstad Londen, waardoor het goed te combineren is met een stedentrip. De stad Windsor (met het bekende kasteel) is ook een bezoek waard.

Legoland Windsor ligt ook dichtbij de tunnel van/naar Calais in Frankrijk. Het is dus ook goed mogelijk om je vakantie in Engeland te beginnen of te eindigen bij Legoland Windsor Resort.

Legoland Windsor accommodaties

Legoland Windsor Castle Hotel

Lego Hotel op loopafstand van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland Windsor Hotel

Officieel Legoland Hotel grenzend aan het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Tickets en arrangementen

Legoland Windsor arrangement

Overnachten bij Legoland Windsor inclusief entreekaarten

Legoland Windsor tickets

Entreekaarten Legoland Windsor met korting

Hotels in de omgeving

Alma House Bed & Breakfast

Bed & Breakfast vlakbij Legoland Windsor

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Holiday Inn Express Windsor

Hotel in gelegen in het historische stadje Windsor

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Park Farm

Slechts 5 minuten rijden van Legoland Windsor en Windsor Castle

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten