Het Lego Woodland Village Vakantiepark verwelkomt je in een betoverende omgeving, gelegen te midden van het bosrijke gedeelte van het resort en dicht bij een rustig meer en natuurlijk bij het Legoland Windsor pretpark.

Legoland Windsor Resort is een pretpark voor bezoekers van alle leeftijden, waar je de magie van Lego kunnen ontdekken en onvergetelijke momenten kunnen beleven. Overnachten bij Legoland Windsor Resort kan in het Legoland Hotel Windsor en Legoland Castle Hotel. Geef je de voorkeur aan een vakantiehuisje dan kun je verblijven in het Legoland Woodland vakantiepark van Legoland Windsor.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Legoland Windsor Castle Hotel

Lego Hotel op loopafstand van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland Windsor Hotel

Officieel Legoland Hotel grenzend aan het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland Windsor arrangement

Overnachten bij Legoland Windsor inclusief entreekaarten

Legoland Woodland Village

Het Legoland Woodland Village vakantiepark biedt meer dan 150 comfortabele accommodaties, omringd door  de natuur. Als gast kun je hier genieten van ontspannen wandelingen op de nature trails, waar je oog in oog kunt komen te staan met leuke Lego dieren. Duurzaamheid en het behoud van het natuurlijke landschap staan centraal bij dit Legoland vakantiepark, in combinatie met de magie van Legoland Windsor. Je kunt je vermaken in het restaurant en de entertainmentruimte, waar leuke Lego activiteiten en shows worden georganiseerd.

Legoland Windsor overnachten

Naast het Legoland Woodland Village vakantiepark heeft Legoland Windsor ook andere mooie accommodaties, waaronder het Legoland Hotel Windsor en het Legoland Castle Hotel Windsor: beide op loopafstand van het pretpark. Geniet van een betoverende vakantie ervaring en ontdek de vele mogelijkheden die het Legoland Windsor Resort te bieden heeft. Gelegen in de buurt van Londen en het beroemde kasteel van Windsor, is het resort een handige locatie voor diverse uitstapjes en avonturen. Boek nu jouw vakantie en dompel jezelf onder in de magie van het Legoland Woodland Village Vakantiepark van het Legoland Windsor Resort!